Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalrii

Wspólne odchudzanie 2017 :)

Polecane posty

Gość elka 42
basii ja bym chciała żeby mi z cycków zleciało , bo mam góre większa od dołu a w pierwszej kolejnosci mi jeszcze z dolu leci buuuuuu Byłam na zakupach - matko jakie wszystko drogie a sałata lodowa to juz szczyt wszystkiego- bedę się nią delektować po parę listków dziś 8 dzień Sb i bedzie tak -twarozek z warzywami -kefir z orzechami -klopsy z indyka w pomidorach, gotowany kalafior - warzywa w słupki z sosem czosnkowym -2 jajka na miekko z sałata lodowa A u Was co na obiad?

Gość elka 42
Elcia dziękuje

---------------------------------------23.01-------30.01----- Ardo 173cm (63.1)----------------63.1 -------------------cel 57kg Baaaasia 180cm (83.5)-----------82.1-------------------cel? Basii 165cm (65)-------------------61.1--------------------cel? Czanka 165cm (69.5)-------------69.5--------------------cel? Edziaaaaaa Elcia44 172cm(120,10)---------116,4------115.6------cel 79 kg Elfka86 165cm (89)---------------88-----------------------cel 65kg Elka42 170cm (73.6)-------------73.6--------72,2-------cel 65kg Fiale 177cm (77.9)--------------- 77.2--------76.1-------cel 65kg Goscmyszka 173cm (107.9)-----82----------------------cel 72kg Gosckinia160 cm(83)------------ -81----------------------cel? Jakobina 169cm (100.5)----------97-----------------------cel 65kg KKKaczucha 158cm(59)-----------59---------------------cel 52kg Mała88x 155cm(90kg)------------90-----------------------cel? Meliskaaa 164cm (94.6)----------82-----------------------cel? Misialina55 172cm (60)-----------60-----------------------cel? Parasole 173cm (77.4)-----------71.1---------------------cel? Pola39 Pppkkk 178cm (85)------- --------78-----------------------cel? Sabinka10 Ssmanka 175cm (105)------------105,8-------------------cel 68kg ZielonaPap89 163cm (71.4)- ---67.3--------------------cel?

troszke poprawilam tabelke. Wypilam juz 1.2 l, dzisiaj mam plan zaliczyc 3 l.

Gość gość kinia
Hej szybki marsz zaliczony 45 min czyli na piechotke do pracy. Banan tez zjedzony jako przekaska i chyba dzisiaj bedzie ostatni posilek o 17.30 lub o 18 pracuje do 22 wiec po pracy juz nie bede jesc milego dnia zycze

U mnie w pracy 3 dziewczyny pochudly po 1kg w zeszlym tygodniu, przez mz i chodza na silownie, aa i pija duzo wody. Jedna z nich od pazdziernika schudla 10kg, bardzo mloda jest bo ma 20 lat wiec nie bede sie porownywac, metbolizm inny. Ale wyglada przeslicznie, naprawde na korzysc. Caly czas mnie namawia zebym jednak jadla same bialka wieczorem, a ja sie uparlam

Gość elka 42
Fiale a czemu tak sie uparłaś,że nie chcesz białkowych kolacji?

wlasnie wyliczylam ze jesli bym chudla 0.5kg na tydzien to cel osiagne do konca czerwca, to nie jest az tak dlugo.

Hej dziewczyny, naprawde gratulacje :D dajecie rade:D jeszcze troszke i każda osiadnie swoj cel:D powolutku :D Ja zaczełam dziasiaj:D nie ma potrzeby wazenia sie bo raczej nic sie nie zmieniło ale zwaze sie za tydzien:D ja to bym chciała ze bymi z cycaków troszke zlecialo.... oddam...ktora chce? Dzis na obiad spagetti ale mieso duszone i makaron ryzowy. Postaram sie czymac . choc pokus w około masa:D

Mala powodzenia :) Elka, a bo sobie tak umyslilam ze chce schudnac jedzac normalnie tylko mniejsze porcje, a po osiagnieciu celu, troszke je zwiekszyc.

Gość elka 42
Rozumiem- mądre podejście ja po swojej białkowej planuje jesc właśnie białkowe kolacje aż osiągnę cel. Ja jakbym chudła 0,5kg na tydzień to w połowie maja osiągne cel- to jest do zrobienia

Fiale ja tez chce zdrowo sie odchudzic i moze nauczyc sie juz tak jesc do kona z malymi odstępstwami typu impreza czy obiad niedxielny w gosciach. Nie chce zlych diet po ktorych wtacalam do swojego rytmu i znow przytyc. Zaczelamstyczen na diecie zupowej ale wutrzymalamna niej dwa tygodnie. Zaczelo mi czegos brakowac. Teraz nadal zupy sa podsrawa ale jem tez inne rzeczy w sumie staram sie nie przekraczac 1500kcal. Wprowadzilam ceiczenia mam nadzieje ze ten mechanizmw koncu ruszy i zacznieschodzic regularnie w dol. I wam teho tez zycze

Gość gośćmyszka
Hej laski.! Gratuluję wszystkim spadków wagi.! U mnie niestety stoi w miejscu ( dobrze ze nie rośnie chociaż ha ).PParasole zgadzam się z Tobą w kwestii ostatniego posta.Ja tez głównie robię to dla zdrowia.Choć nie powiem że komentarze że fajnie wyglądam są miłe. Basen dzisiaj już zaliczony.

mam mam pytanie )) u nie duzo tluszczyku uzbieralo sie na brzuchu i udach ..wiec boje sie o skore...no napewno nie bedzie jak u nastolatki)) ale jesli jakosc mozna jej pomoc to chce to zrobic )) wiem CWICZENIA ))) ja robie takze masaze ostra rekawica ..mam waleczek do masazu i balsam nawilzajacy .szukalam na necie jaki balsam najleciej lub olejek ale nic nie znalazlam .. moze macie cos sprawdzonego )))prosze ..)) tak bardzo sie boje ze skora bedzie mi wisieec zee zaprzta mi to caly czas mysli (((

Fiale wlasnie szukalam pisze ogolnie krem z kolagenem ..ale krem kremowi nie rowny ,pytam bo moze macie jakis sprawdzony ..wiem ze skora potrzebuje czasu dlatego nie chce wiecej gubic niz 1 kg tygodniowo ja mam czas .ale chce tez jej inaczej pomoc ..zrobic wszstko co jest mozliwe .. bo plastyka brzucha bedzie ostatecznoscia..

Gość Agiss30
Hej Wszystkim :) przyłączam się do Was. Jak na razie moja waga to 61,5 kg przy wzroście 164... Chcialabym do konca marca na wadze zobaczyc 56 kg :) obecnie jestem na diecie 1200 kalorii

Gość gośćmyszka
Elcia schudlam duzo ale dalej mam problem z tluszczykiem na brzuchu i biodrach.NNajbardziej wiotka skórę mam na rękach i k.pachwin koło nóg zostały mi takie buleczki. Prawie Cala jestem w paseczki -roztepy mam na brzuchu, udach do kolan,piersiaich rozstepy z czasem bledną i są mniej widoczne.Pewnie są jakieś zabiegi,masaze.

gosc myszka ..widze jak pieknie schudlas..gratki))) wiem ze robia masaze i zabiegi w specjalnch salonach ale tu gdzie mieszkam sa one bardzo drogie, a jeszcze nie wiadomo czy pomoga na tyle bym czula sie dobrze z moja skora , bo u mnie to mocno siedzi w glowie .. a najgorsze jak na necie czytam jak niektore panie zle sie czuja we wlasnej skorze mimo ze juz sa szczuple a skora wisi ...jedna z nich pisala ze zaluje ze schudla , nie moze patrzec na swoje cialo.... wiec ja probuje sama zadbac o skore..moze nie tak profesionalnie jak w salonach ale zawsze cos ...))))

Gość gośćmyszka
Na razie skupilam się na budowaniu mięśni które u mnie niestety są prawie w zaniku.muszę polepszyć swoja kondycje fizyczną bym na kręgosłupie nie wisiała jak na wieszaku.A skora ech albo sama się polepszy albo poczeka na lepsze czasy.

Gość gośćmyszka
Na razie skupilam się na budowaniu mięśni które u mnie niestety są prawie w zaniku.muszę polepszyć swoja kondycje fizyczną bym na kręgosłupie nie wisiała jak na wieszaku.A skora ech albo sama się polepszy albo poczeka na lepsze czasy.

Gość elka 42
Kobiety właśnie mi uswiadomiłyscie, ze musze kupic jakis balsam ujedrniajacy , bo po 40stce to już może być kiepsko. Jutro jade na zakupy i jeszcze jakas szorstką rękawice albo gabke a od jutra biore sie za jakieś ćwiczenia. Dziękuje,że jesteście i trzymacie reke na pulsie

Wiecie co? Mam ten sam problem z brzuchem. Ostatnio kupiłam sobie balsam bioliq intensywnie odżywiający. I jestem bardzo zadowolona. Codziennie masuje nim brzuchol wklepuje szczypie i ogólnie się znecam. Ale skora jest bardzo dobrze nawilzona i sie nie marszczy jak jeszcze niedawno. Zawiera on ekstrakt z ziela skrzypu polnego porawia metabolizm kolagenu działa ujędrniająco. Jak nic nie macie to spróbujcie:-) w zestawie z krem do rak kosztuje 22zl

Gość elka 42
basii a gdzie kupiłas ten zestaw w aptece czy jakiejś drogerii?

basii poczytalam o tym balsamie i on moze byc dobry a tym bardziej ze ty juz widzisz roznice...szukalam na necie czy u mnie go dostane ale nie widze((( mimo to pobiegam po miescie i popytam ..))

W aptece.Wczoraj dokupilam krem do twarzy na noc i pod oczy.

Gość elka 42
Właśnie skonsultowałam to ze znajomą kosmetolog i wazniejsze od składu jest systematyczność . Ona radzi ,żeby sobie kupić mega drogi kosmetyk to potem bedzie szkoda wydanej kasy i trzeba bedzie go stosowac - jest sposób hahhha

Gość elka 42
A i ten biolic bardzo polecała swoja drogą

Hej Ja mam nivea na celuilt (uda pupa), bio oil na rozstępy (piersi, brzuch), jakieś dove nawilżający na resztę. Wszystko kończę powoli. Jak schudnę do 74, w nagrodę kupie sobie krem ujędrniający z mojej ulubionej firmy clarins. W nagrodę za niejedzenie słodyczy w weekend kupiłam krem na noc właśnie z clarinsa, droga firma ale moj faworyt. U mnie dzień w miarę dobrze, wypiłam 3.5 l wody, na kolacje zjadłam jedna tortillę a kiedyś byłyby 3 wiec myśle ze zasada mż zachowana. Nie spałam zbyt dobrze w nocy wiec dzisiaj szybki finisz. Pamiętajcie o tym jak ważny jest sen w procesie odchudzania :)

Cześć. Zważyłam się rano i o zgrozo mam 64.0 i to moja waga startowa. czyli mam do zrzucenia 9 kg. Hmm do kwietnia może być ciężko, ale zobaczymy. Wg IleWazy.pl dziś zjadłam ok 1000 kal czyli jest dobrze i poświadczyłam chwilę (na razie wstępnie rozgrzewam mięśnie po 4 miesiącach przerwy), obecnie będą to ćwiczenia na brzuch i przysiady, dalej się zobaczy (przez ten bark). W temacie ważenia się, to ja planuje kolejne ważenie najwcześniej 28.02. częstsze ważenie moim zdaniem bardziej demotywuje niż dodaje skrzydeł (jak się schudło to trochę para spada, a jak waga stoi to kaplica, a tak przez ten miesiąc nie ma mocnych i musi się trochę schudnąć). Trzymajcie się.