Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość K12345kk

Ciąża pozamaciczna ?

Polecane posty

Gość K12345kk

Dziewczyny odchodzę od zmysłów. Przedwczoraj bolał mnie strasznie brzuch po lewej stronie. Po dwoch godzinach przeszlo, myslalam,ze cos nie swiezego zjadłam. Wczoraj bol byl nie do wytrzymania. Bylam pewna,ze to jajnik mnie boli. Pojechałam na pogotowie, zbadali mnie,pobrali krew, dostalam jakies krople...po trzech dwoch godzinach przeszlo. Zabrali mnie do ginekologa. Okazało się ze mam 3 cm torbiela i jakas wode w brzuchu. Zostawili mnie na obserwacji bo nie wiedza skad ta woda znalazla sie w brzuchu. Pobrali jeszcze raz krew wieczorem, wyszlo ze jestem w ciazy ! Ginekolog zarodka nie widzial. Wspolzylam 19-go listopada. 20-go listopada dostalam normalnie okres. Od tamtej pory nie wspolzylam. 10-ty dzien spoznia mi sie okres, wczoraj na wkladce zauwazylam plamienie ciemne,geste... dzisiaj nic. Aktualnie jestem w szpitalu,dalej czekam na wyniki krwi i beda mi robic usg. Czekam od siodmej na wyniki krwi, zaraz zwariuje. Dodam,ze w miedzyczasie kilka dni temu zrobilam test ciazowy, wyszedl negatywnie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować