Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry weterynarz

Polecane posty

Gość joannn

Jak szukacie dobrego weterynarza z Piły to doradzam www.rehawet.pila.pl/ na Wyspiańskiego. Mają nawet opcję rehabilitacji zwierząt i mój pies na taką rehabilitację chodził i rzeczywiście mu pomogła. Ogółem warto sprawdzić te placówkę bo usługi weterynaryjne są tam na wysokim poziomie i ceny mają bardzo rozsądne.

Gość marttaD

W Częstochowie dobra klinika weterynaryjna to Vita na Kisielewskiego www.lecznicavita.pl Przyjmują tam weterynarze z sercem do zwierząt a do tego maja tam również behawiorystkę i groomera, korzystałam z usług groomera i psiak wyglądał po takim zabiegu fantastycznie.

Gość tymek

Gabinet weterynaryjny św. Franciszka w Rudziczce www.wetfranciszek.pl/ to bardzo dobra placówka. Działają kompleksowo - na miejscu wykonują m.in. badania laboratoryjne, RTG, USG, EKG, udzielają też porad behawioralnych i dietetycznych. Działa tam całodobowy dyżur weterynaryjny, także nawet w nocy będziecie wiedzieć gdzie się zgłosić a wasze zwierzęta będą pod dobra opieką.

My korzystamy z tego pakietu usług weterynaryjnych Pethelp. I już nie martwi mnie poszukiwanie weterynarza dla psa. Mam to w abonamencie i wizyty i badania, nawet porady online. DLa mnie mega opcja. Sa 3 pakiety do wyboru, płatne miesięcznie lub za rok. Wygodne bardzo https://pethelp.pl/

My korzystamy z tego pakietu usług weterynaryjnych Pethelp. I już nie martwi mnie poszukiwanie weterynarza dla psa. Mam to w abonamencie i wizyty i badania, nawet porady online. DLa mnie mega opcja. Sa 3 pakiety do wyboru, płatne miesięcznie lub za rok. Wygodne bardzo https://pethelp.pl/