Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga Cosmetic Candy (Brandy)

Polecane posty

Gość gość
Milton razy piwtarzalam,ze Ja nie hejtuje (tak,Ja jestem ta od wierszyka),nie mam tez przyjemnoasci,aby kogos obgadywac,albo ryjnowac Mu zyciue!Ale!Brandy sama pokazala jaka jest naprawde!Zatewm nie mam wyrzutow ogladac sobie jakis Jej paseudofilmiki i wejsc sobie tu na Kafe porozmawiac Z Wami na ten temat.Dawno temu Ja nawet lubilam...dopoki nie obejrzalam WSZYSTKICH filmikow,nie wsluchalam sie w slowa,nie wyciagnelam wnioskow.Ja pierwsza Dawno temu napisalam,ze jest zimna dla cprki,ktora nawet w filmikach sie tuli I lasi do Mamy.to Ja napisalam WaM,ze Pawian jest na Badoo,I to Ja Jestem przecudna pibieranoiu benefitow jako samotna matka.W tym samym czasie ciagniecia kasy Od bylegoobecnego,robienia cyckow,ktore tanie nie SA,a ciagnieciu kasy Od poidatnikow.Uwazam,ze to bardzo nie fair!I Dlatego nie,noie mam wyrzutow sumienia,piszac swoje gkupkowate rymy!I niczego,absolutnie niczego Nie ZAWISZCZAM!

Gość gość
Milton razy piwtarzalam,ze Ja nie hejtuje (tak,Ja jestem ta od wierszyka),nie mam tez przyjemnoasci,aby kogos obgadywac,albo ryjnowac Mu zyciue!Ale!Brandy sama pokazala jaka jest naprawde!Zatewm nie mam wyrzutow ogladac sobie jakis Jej paseudofilmiki i wejsc sobie tu na Kafe porozmawiac Z Wami na ten temat.Dawno temu Ja nawet lubilam...dopoki nie obejrzalam WSZYSTKICH filmikow,nie wsluchalam sie w slowa,nie wyciagnelam wnioskow.Ja pierwsza Dawno temu napisalam,ze jest zimna dla cprki,ktora nawet w filmikach sie tuli I lasi do Mamy.to Ja napisalam WaM,ze Pawian jest na Badoo,I to Ja Jestem przecudna pibieranoiu benefitow jako samotna matka.W tym samym czasie ciagniecia kasy Od bylegoobecnego,robienia cyckow,ktore tanie nie SA,a ciagnieciu kasy Od poidatnikow.Uwazam,ze to bardzo nie fair!I Dlatego nie,noie mam wyrzutow sumienia,piszac swoje gkupkowate rymy!I niczego,absolutnie niczego Nie ZAWISZCZAM!

Gość gość
Najgorsze jest to ze właśnie sama sobie przeczy w ciągu 5 minut ona raz powie ze białe jest białe by zaraz powiedziec NIEE białe jest Żółte tak jakby co chwile traciła kontakt z rzeczywistością. Hejt to jest naprawdę coś mocnego a tu pisze się na ogół to co JEST U NIEJ W FILMIE ZAWARTE jaki to hejt? W gogle wpisać wystarczy imię i nazwisko i się pokazuje jego fota i opis badoo. Nie trzeba biegać po badoo by odkryć ze on tam jest, a nie jest to zmyslone bo wrzucone to było tu. Rozmów jej nie wkleić nikt bo przecież widać i zdjęcie osoby rozmawiajacej ale dojdzie i do tego ze jej to ktoś puści w eter

Gość gość
Przepraszam Was za literowki, ale nie mam I nie uzywam polskiej czcionki,dobrej nocy zycze A I jeszcze to: Niepotrzebne absolutnie Nikomu Testy I haule Z Avonu Niby testuje,niby probuje A twarz jak sie prula,tak dalej sie pruje... Oh Brendy,Brendy zerknij w zwierciadlo Po lico CI zwisa I oko opadlo Moze jak juz polecisz na te zabiegi Dokupisz sobie zapas Coregi Bo same botoxy nic nie wskoraja Gdy zeby sie krusza I wypadaja Bo ,ze krowa malo mleka daje,a duzo ryczy Pamietaj ze tu ziarno prawdy i ziarno goryczy Bo wbrew pozorom,bo pozory SA mylne Czasem slowa krytykuje,moga byc przychylne Ale do Ciebie zadne slowa I gesty nie docieraja Bo te CO mysla inaczej.. Juz CI ZAWISZCZAJA? Taka rada ode mnie i innych Kafeterianek Nie kazdy Pawian to Fabian ,a Fabian Pawianek Porad Nam nie dawaj,tych z palca wyssanych Nie chcemy twych wywodow i rozmow kontrolowanych I na zakonczenie ostatnie slowko tylko Mimo rozowych wlosow mentalnie wciaz jestes blondynka...

Gość gość
Nie podoba mi się fakt obnoszenia się z cyckami botoksem i mówienia A BENEFITY MI SIĘ NALEŻĄ a może tak do pracy by się poszło? Bierzesz pieniądze podatników którzy ciężko pracują maja małe dzieci różne choroby i sytuacje i jescze się chwalisz na YouTube jak rosporzadasz kasa To JEST SZCZEROŚĆ TWOIM ZDANIEM TA GADKA? ty wstydu nie masz brać kasę z państwa, I przez takie osoby jak ty Ci którzy naprawdę potrzebuja nie dostaną bo te pieniądze są zbierane juz w coraz większym stopniu przez właśnie takie pol mózgie osoby. Taka twoja inteligencjia i mądrość ze nawet nie wiesz kiedy wypada coś mówić ujawniać a kiedy trzeba mieć dystans ,dyskrecje i przedewszystkim PRYWATNOŚĆ. Chcegzamin się chwalić OOO POKAŻE WAM TERAZ BOTOKS ZROBIE NOS I BĘDZIECIE ZAZDROSNE I RECHOTASZ ze swoim pożal się boze partnerem. .KLEPIESZ O TYM BO CHCESZ POKAZAĆ CO TO NIE TY, to samo z kosmetykami bez celu właśnie taka jesteś płytka zagluszasz nieszczęśliwe życie zamiast je zmienić. A chwaląc się myślisz ze komuś dowalisz i pokażesz Klasę. Tacy ludzie jak ty nic nie mają i nic nie osiągają z reszta widać po tobie gdzie zaszłas co masz i jaka jesteś.

Gość gość
Haha ten wiersz i w ogóle wszystkie są cudowne i takie realne. Jesteś cudna potrafisz w wierszu zawrzeć od głupoty po styl jej ubierania ,zachowania wszystko i jeszcze zrymowane . Taki talent się marnuje kurcze a debilizm po youtubie lata :(

Gość gość
Do 02:35 Dziekuje:)

Gość gość
1:21 100% popieram tam nic nie ma ładu i składu. Mowi o akceptacji siebie a sama ma sztuczny biust.... mówi jedno za chwilę całkowicie zaprzecza.. gdzie tu logika ludu :/

Gość gość
02:24 - w krótkim wierszyku cała prawda o candy! :D

Gość gość
Ja myślę że każda z nas kiedyś lubiła ACC. Niestety większość jej widzek ma przytomny umysł, sluchala jej w filmikach i zwyczajnie wyciągnęła wnioski.

Gość gość
A ja uwazam, ze gdyby nie te konkursy co robi i polecenie jej kanalu przez Karoline Mysliwiec to mialaby maksymalnie tysiac subskrybcji. A Tak to troche dziewczyn od K.M ja subnelo, troche lakomych lasek na nagrody. Ale z tego nic nie bedzie. Brendi sie skonczyla.

Gość gość
Szczerze? poznałam kanał acc dzieki k.m ktora znam osobiscie. Lubiłam acc ona na poczatku naprawde ma cos w sobie ze lgniesz do niej. potem byl slynny live. Ja znam sprawe rowniez z drugiej strony. potem nagminne nawolywanie acc do k.m dalo mi do myslenia. zaczelam sluchac co ona mowi jak posteuje co pkazuje i naprawde otworzylam oczy. ogladam acc ale tylko po to zeby zobaczyc co znowu odwalila nic po za tym. ot tyle acc wnosi na yt :) owszem niektore z was jada po niej ostro(wasza sprawa) ale wiekszosc pisze prade to co ona sama pokazuje.

Gość gość
Niestety w większości wszystko co tu piszą to są jej brednie z filmów lub jej wygląd i to jest najgorsze. Ona mowi kafeteria przyszła na mój kanał Połową ludzi tam myśli i widzi jej twarz zeby itp TYLKO DO NIEJ JEDNEJ TO NIE DOCIERA ona myśli ze jest piękna i jej zawiszczaja

Gość gość
Do wczoraj Z całym szacunkiem ale do wody to Popiełuszke wrzucili.Tu nie trzeba zadnych dowodow albowiem Acc sama pokazała jaka naprawde jest i czym sie kieruje.Tu nikt niema interesu zeby jej zaszkodzic(o ile jej cokolwiek moze zaszkodzic)Byc moze ty nie słuchasz co za brednie te babsko w filach mowi ale polecanie sponsorongu zamiast pracy to w pl.pod paragraf sie kwalifikuje.Bo to co Acc robi to nic innego jak prost...cja zakamuflowana. Ją oglądają rowniez mlode dziewczyny i to niestety jest zly przekaz ktory Acc daje. Reszta dla ubawu albo z ciekawosci co tym razem odeali bo glebszego przekazu te filmiki nie mają.

Gość gość
Co ona za przekaz wnosi? ZRÓB BOTOKS POCZUJ SIĘ LEPSZA KUP SZPILKI POMALUJ SIĘ, DENERWUJESZ SIĘ NAPIJ SIĘ WINA! Czy to jest przekaz? Raczej pokaż głupoty i zawrotsci jej mózgu, po jej filmach ROZMOWY KONTROLOWANE każda normalna osoba słuchając tego co ona mowi Wywnioskuje ze ona jest ograniczona i nie poważna!

Gość gość
Trochę te paczki spowodowały że ktoś w ogóle ją zauważył. Gdyby nie K. Myśliwiec która ją polecała po tym jak dostała paczkę, to przypuszczam że może z 200 subów ACC by miała :) Nawet ja dzięki Myśliwcowej zerknęłam na kanał ACC i tak zostałam u niej, szkoda tylko że nie z powodu wartości jej kanału, ale obserwacji jak daleko może człowiek się posunąć nagrywając na you tubie.

Gość gość
Ogladalam Age od początku miala fajny pomysl ok czemu nie sprobowac ale jej filmiki z czasem nie byly juz o kosmetykach a bardziej o jej zyciu i uczuciach kogo to interesuje takie rzeczy zachowuje sie dla siebie bo nie ma sie czym chwalic ze kazde dziecko ma innego ojca a ja utrzymuje panstwo...mowi ze ma w pupie to co o niej mowia ale jesli ktos nie rozplywa sie nad nia ze jest taka cudowna itd...to odrazu jest atak na taka osobe.A w tym wszystkim najgorsze jest to ze rodzina zeszla na dalszy plan a najwazniejsze sa jej FANKI bo rodzina ja zna i jej nie oszuka a FANKI no coz im mogla przedstawic sie w takim swietle jakim chciala. Nie mowiac juz o tym jak traktuje Fabiana jak maszynke do pieniedzy zada od niego wszystkiego a w zamian nie daje nic.Mysle ze gdyby Aga byla szczera od smego poczatku i nie probowala sie wybic czyims kosztem to moze i bylaby taka gwiazda za jaka sie uwaza...

Gość gość
Ona juz na same dno spadła.Na temat kosmetykow nie powinna sie wypowiadac bo to antyreklama.Pozatym nie ma bladego pojecia.Jedyny temat na ktorym sie zna i byłby wiarygodny to Jak wyłudzać zasiłki w uk. W tym temacie to ma bogatą wiedze i doświadczenie. Ona wierząca niepraktykująca co wigilie spędza na karuzeli. Jak te wszystkie jej wystepy zbierze sie do kupy to rece opadają. Nie doś ze brzydka to i głupia ale ją Bozia obdatowała

Gość gość
Fabian ,ty sobie lepiej chlopie przemysl w coś Ty sie wpakował.Uciekaj od niej jak najdalej i ułóz sobie życie z kims normalnym póki jesteś młody.

Gość gość
"Nie mowiac juz o tym jak traktuje Fabiana jak maszynke do pieniedzy zada od niego wszystkiego a w zamian nie daje nic". *************************Nie byłabym taka pewna że nie daje nic :P Żaden facet nie daje nie swojej żonie (a nie jest nią już jakiś czas) kasy za darmo :)

Gość gość
On tez normalny nie jest. Chłop który 3 razy się oświadcza i dla poklasku nagrywa to na you tube, to nie facet, tylko dzieciak. Poza tym siedzi z Brandy a na Badoo szuka chętnych lasek. Faktycznie facet jak marzenie.

Gość gość
Wspólpraca co ona bredzi jakby te kosmetyki dostała wcześniej to by je pokazała dawno bo o a zaraz się chwali wszystkim! POKAZALABY BY JE CALE I POWIEDZIAŁA ZE OCENI JAK POUZYWA a ona pokazuje pół uzyte prawie puste tubki i opakowanie i mówi że od dawna testuje haha polegla kłamie okropnie!żałosna juz przeszła szczyt głupoty. Napisałam jej komentarz ale nie dopuściła go co za typiara. I po co kłamie ze współpracę ma wielką. Ktoś jej to poslal żeby popróbować i chłam resztki dostała Ale się chce pokazać że ma współpracę. Rozumiem i z siebie taka idiotke ze ja nie wiem czy ona myśli ze wszyscy są deebilami w koło? Ona mając te produkty w 1 dniu by zaraz nagrała HEJO HEJO PATRZCIE CO TUTAJ MAM a ona pieprzy ze to ma od dawna taaa i sobie tak leży. Łapka w dół mu pozostaje bo komentarze skasowala

Gość gość
Dziewczyny na badoo widać,że ma stare zdjecia może już nie korzysta z tego portalu xd przecież sie zareczył hihi

Gość gość
Dziewczyny na badoo widać,że ma stare zdjecia może już nie korzysta z tego portalu xd przecież sie zareczył hihi

Gość gość
Będzie nadal szla w zaparte i udawała. Ona porostu taka jest potrzebuje lizodupstwa do życia w zamian za KOCHANA AGUSIU posyla paczki i ma te wazeline która tak potrzebuje bo nie jest szczęśliwa w życiu powiedzcie tylko po co się tak upokazac przed tysiącami ludzi? Juz tak jak ona spadła to chyba nitk takiej kariery bez sensu na YouTube nie miał. Widzę że od wczoraj 9 subów w dół poszlo

Gość gość
(14.40) nie daje nic...nie chodzi mi o seks czy to ze ma fajna babke ktora sie moze pochwalic...tylko o zwykly szacunek i zaufanie czy troske od drugiej osoby,ktore sa moim zdaniem bezcenne w zwiazku ktory ma przetrwac.A on raczej normalny nie jest albo mu to odpowiada...ale widzac jak on sie zachowuje te jego miny czy glupie rechotanie to chyba godzi sie on na wszystko tylko by znowu go z chaty nie wyrzucila...

Gość gość
Hahaha na początku filmu mówi ze dostała juz dawno i juz używa a na końcu FILMU JESTEM CIEKAWA TYCH KOSMETYKÓW ZOBACZYMY CO TO JEST BĘDDZIEMY TESTOWAĆ ona współpracy nie ma z ta firma jej konsultanka wysłała resztki produktów żeby reklamę jakaś tam zrobić i żeby zamawiać to. Czy ona na leb upadła do reszty?

Gość gość
Ma stare zdjęcia no i co? Dał takie które mu się podobają. Candy tez daje z przed 3 lat twarz na Facebooka

Gość gość
w którym filmiku F. się oświadcza?

Gość gość
Tak dostała probki jakby bo to działa na zasadzie Avon. Jest konsultantka i zamawiasz z katalogu. Coś się jej pomieszało ze współpracą a z zareklamowaniem na kanale firmy