Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga Cosmetic Candy (Brandy)

Polecane posty

Gość gość
cos jak Rafalala co miala swoj program tv:-D

Gość gość
"Agus puderek pomadka piękny kolorek pasują ci " Bojarska ty jesteś zwichnieta umysłowo

Gość gość
Rafalala ma ładniejsza facjate mimio ze chlop hehehe nie ma tyle zmarchów na pysku i robi lepsze makijaże ma brwi hahahahahaha

Gość gość
Do gość dziś Popieram no chyba ze ślepe to to

Gość gość
Do gość dziś Wyglądać gorzej niz Rafalala to już trzeba sie postarać.Ale masz racje.

Gość gość
Error wyskakuje!

Gość gość
Alicja Bojarska jest częstym komentatorem u chyba wszystkich polskich you tuberek, gdzie się nie wejdzie, tam jej słodzące komentarze. Rozumiem że istnieją bezinteresownie dobrzy ludzie, ale mi jej słodzenie podpada pod jakąś chorobę, bo nie wierzę że może jej się podobać każdy kanał. A nawet gdyby, to czy ona musi wszystko komentować???

Gość gość
Aaa to nie można tej baby dodać na zapodaj haha jakaś blokada no trudno chodzi mi zaginiona owieczke YouTube Madzik lifestyle

Gość gość
Co Corega takurat zachwala wszystko z Mary Kay? Zawsze marudzi a dziś wszystko takie pachnące a szminka to jaka wydajna.

Gość gość
Candy jak zaczynała na YouTube nie była taka zwichrowana i nie pierdzielila jak zwis, skromniejsza była a teraz myśli ze jest gwiazdą chyba bo stała się straszna. Jestem ciekawa jak będzie miała 10 tys subów albo 20tys co ona wtedy będzie odwalac. Jej już wtedy chyba odyebie i helikopter będzie zamawiala na zakupy hahahahahahaha

Gość gość
A przed primarkim będzie dla niej czerwony dywan :D

Gość gość
Tyle subów to będzie miała jak sobie kupi :D:D:D

Gość gość
Madzik Lifestyle c.d. https://zapodaj.net/a1834450cd7f3.png.html Po nazwie nie kumałam o kogo chodzi, ale jak teraz znalazłam na you tube, to skumałam,że kiedyś się na nią nadziałam i obejrzałam ze 3 filmiki, bo byłam w szoku co to za żart. Oj tak, ma coś wspólnego z Agą pomijając uzębienie. To ogromna wiara w to co robi, że jest dobre i wyjątkowe :D

Gość gość
Hehe stanie w kolejce w opiece społecznej tam będzie prosić takie jak ona. Obejrzałam jej stary film jeden z 1 w szych. Nie pocięty nie chaotyczny nie macha łapami nie jest nerwowa i taka odpychajaca wręcz inna kobieta ,jak ona się strasznie zmieniła zRobilasię głupio mądra straciła taka nieśmiałość skromność a tak fajnie się zapowiadala! Chyba naprawdę przez cukier puder jest pewna siebie pyskata i wredna. Opowiadała tam o akcesoriach yanki co ma kominki itp naprawdę inna

Gość gość
Bo naprawdę była inna. Myślę że była spokojniejsza, bo zaczynając przygodę z you tubem po prostu traktowała to jako zabawę. Z czasem, poznając inne you tuberki odezwała się w niej jej natura (jaka - wiemy) i zaczęła rywalizować z nimi. Przez to stała się nerwowa zazdroszcząc innym większej ogladalności, czy też większej ilości subskrybcji i wyszło z niej wszystko co najgorsze. Sama w temacie o zazdrości powiedziała że zazdrość jest nieuleczalna i przyznała że była zazdrosna w związku który to przez zazdrość się rozpadł. Zatem jeśli twierdzi że zazdrość jest nieuleczalna, to ta pozostała u niej ciągle. Sama się do tego przyznała! Wspomniała też ze w szkole była ciągle niepewna siebie, porównywała się ciągle z kolezankami. To też tak nagle nie przechodzi,. Też zostało jej to do dziś, ciągle porównuje się z innymi i nie może przeboleć że inne mają większe powodzenie w oglądalności, pomimo że nie robią w kółko hauli zakupowych. Ona nawet jak wyda fortunę, to i tak nie jest niczym już w stanie zainteresować widza. Smutna rzeczywistość. To ją własnie dobija i stąd jej nerwy, których już nie potrafi zamaskowac, ta trzepawica jak ktoś tu trafnie nazwal, no i ciągle dozowany alkohol.

Gość gość
O Tak tak ta Bojarska i ta jeszcze jedna Lulu czy jakos tak, co ciagle pisze sis sis sis. Psychiczne baby, za uzywana szminke robia z siebie kretynki.

Gość gość
Ona ma konto na ig?

Gość gość
Brandy ma konta gdzie się tylko da :) Ma w każdym opisie pod filmikiem co i gdzie. Skopiuję, tyle że nie mogę wysłac za jednym razem bo uznają to za spam. SOCIAL MEDIA: FACEBOOK: https://www.facebook.com/agnieszka.ci...

Gość gość
Wiesza się temat załozcie nowy. Ciągle pisze błąd albo spam od 2 godzin nie umiem odp dodac.

Gość gość
Reszty nie da rady dodać, wyskakuje ciągle że spam, ale Instagram, Tweeter i Pinterest ma w opisie pod każdym filmem.

Gość gość
Ale ig MA chyba prywatny?

Gość gość
Dziewczyny czemu ona się podnieca współpraca tak ze nawet w tytule jest to słowo ?

Gość gość
Same pochlebne komcie pod filmikami... A łapek w dół więcej niż w górę... ciekawe zjawisko

Gość gość
Komentarztęsknię ma 32 udostępnia raptem 13 bo pokasowala .

Gość gość
Ona współpracę haha dobre. Ta druga jej następczyni co chciałam dodać na zapodaj ale był error później ktoś dodał udało mu się ale nie mogłam odp na to bo spam ciągle mi pokazywało. . Madzikowna następczyni candy z pięknymi żółtymi włosami poleglam dziś posikana ze śmiechu. To jest jakieś żart każda myśli ze jest takaadres urodziwa ze ma przekaz zayebiście włosy farbuje a wyglądają obie jak skocz po wino resztę przynieś. Tragedia.

Gość gość
YouTube stał się jakaś porażka juz ,tam kasy myśli ze złapie za kamerę będzie gadał głupoty i z tego współpracę powstaną hahaah i będą gwiazdami. No śmiech na sali. Kiedyś nagrywaly dziewczyny które miały wiedzę przekaz a teraz połowa youtuberek nastawiona na hajs paczki itp gratisy to są jakieś zaginione owce czarne na które ani patrzeć nie idzie ani słuchac bełkotu. Acc a ty dziś pewnie masz dola bo K.M ma 20 tyś subów A Karpolina przekroczyła dziś 6 tys juz zobacz GARNKOTLUKI idą w górę :D bez zakupów na tony! Mimio ze obu nie oglądam regularnie czasem sobie coś tylko puszcze to zauważyłam że potrafią usiąść i nawinac temat bez agresji bez jakiegoś gestykulowania nerwowego, potrafią coś opowiadać bo Acc juz nie nie umie. Acc ty jedz do polski idź na terapię badzi blisko rodziny bo twój kolek to cie doprowadzi do skrajnej deprechy wyskokami procentami i cukrem pudrem. Gdzieś za dziecka się pogubilas był brak akceptacji czuła się się gorsza psycholog powinien znalesc przyczynę i wyleczyć cie. Z braku akceptacji wśród znajomych zaczelas zaskarbiac sobie ich poprzez prezenty, bo tylko tak potrafisz jak za dziecka NIE CHCĄ SIĘ ZE MNĄ BAWIĆ TO IM DAM COŚ BĘDĄ MNIE LUBIEC. Brak wartości własnej osoby leży gdzieś w psychice przez przeżycia może rodzice mało ci mówili że Cię kochają lub nie dali ci poczuć się bezpieczna kochana mądra. POGUBILA się trochę i idziesz w dół. Kolek to cie wyprowadzi na manowce. Dla dzieci wyjedź pieprz te zakupy Kurfa co ty tam masz!nic zero..