Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

37 letni chlopak jak sobie postawi wlosy na zel i nalozy obcisla koszulke

Polecane posty

Gość gość
na codzien po pracy chodze w t-shirtach z nadrukiem jak bym poszedl do klubu toz akladam czarny tshirt dobrej marki, bez nadruku, wąski by podkreslal moja sylwetke nie rozumiem co w tym dziwnego

Gość gość
ja sobie zaczesuje wlosy na zakola by ukryc lysienie :)

Gość gość
albo jak byc atrakcyjnym dla studentek i ogolnie dziewczyn od 21 do 29 roku zycia x Mieć 25 lat. Nie ma za co, porada darmowa :) Powyżej 25 nie zwracam uwagi, są niewidzialni :P

Gość gość
albo jak byc atrakcyjnym dla studentek i ogolnie dziewczyn od 21 do 29 roku zycia x Mieć 25 lat. Nie ma za co, porada darmowa :) Powyżej 25 nie zwracam uwagi, są niewidzialni :P

Gość gość
Zadnych rad ci nie bede dawal.no moze jedna-idz do psychiatry po jakies lekarstwa.

Gość gość
zakoli i łysiny żadna marka nie zakryje :P

Gość gość
jak ty masz 36 lat i r0chasz studentki , to ja majac 37 lat tez moge to robic

Gość gość
a propos erekcji wydaje mi sie ze wiekszy problem lezy w luznej pochwie, wtedy nie ma tarcia wiec erekcja w porównaniu ze ściskiem męskiej ręki żadna pochwa nie bedzie dostatecznie ciasna. ale już d...kolegi bedzie ciaśniejsza niż pochwa

Gość gość
gość dziś na codzien po pracy chodze w t-shirtach z nadrukiem jak bym poszedl do klubu toz akladam czarny tshirt dobrej marki, bez nadruku, wąski by podkreslal moja sylwetke nie rozumiem co w tym dziwnego x i gdzie te tłumy szalejących, lecących na to dwudziestolatek? no właśnie

Gość gość
gość dziś a propos erekcji wydaje mi sie ze wiekszy problem lezy w luznej pochwie, wtedy nie ma tarcia wiec erekcja w porównaniu ze ściskiem męskiej ręki żadna pochwa nie bedzie dostatecznie ciasna. ale już d...kolegi bedzie ciaśniejsza niż pochwa x I to jest najlepsza porada :D Skoro do 37 roku życia nie zdążył...

Gość gość
Jak mloda nie chce starszego to nie.i koniec.dobra rada?idz do psychiatry.ja nie szukam mlodych a one same sie do mnie przyczepiaja.nicnie robie w tym kierunku.moze chodzi o to co mam w glowie.ty nie masz tam nic.pustka.

Gość gość
ja po pracy wracam do domu i oglaam tv i przegladam net, nie mam interakcji z dziewczynami po 20stce, wiec nie maja mnie gdzie podrywac pracuje zas w firmie z branzy agd, jest tam przewaga mezczyzn

Gość gość
Wreszcie ktoś wyłożył mu kawę na ławę. Bo ręce opadają, jak się to czyta.

Gość gość
wyjasnij co zlego lub dziwnego w postawieniu wlosow na zel i zalozeniu obcislej koszulki? takie sa teraz modne usmiech.gif bo to traci tandeta, ale młode ciało i młoda twarz wyjdzie z tego obronna reką. A żele przy starawym ryju wyglądają żałośnie

Gość gość
gość dziś jak ty masz 36 lat i r0chasz studentki , to ja majac 37 lat tez moge to robic x Jak chodzi tylko o RÓCHANIE to uciułaj kilka setek i idź do AGENCJI>

Gość gość
gość dziś Jak mloda nie chce starszego to nie.i koniec.dobra rada?idz do psychiatry.ja nie szukam mlodych a one same sie do mnie przyczepiaja.nicnie robie w tym kierunku.moze chodzi o to co mam w glowie.ty nie masz tam nic.pustka. x Dokładnie. Jestem młoda, a fascynuje mnie mężczyzna ponad 40-letni, ale nie dlatego, że ma świetną sylwetkę, nosi fajne markowe ciuchy, pachnie dobrymi zapachami, ale z powodu tego, jaki jest (a jest niesamowicie pociągający), co sobą reprezentuje, z racji barwnej osobowości i silnego charakteru. I jak potrafi uwodzić ;) Żelu nie używa i obcisłych koszulek nie nosi :P

Gość gość
Dam Ci radę jak facet facetowi. Po pierwsze to godność i pewność siebie. Nie ukrywajmy swojego wieku tylko zachowuje się adekwatnie do niego. 1. Dobra marynarka, spodnie, buty, zegarek, perfumy i fryzjer 2. Wchodzisz do klubu i nie stajesz przy barze jak student tylko siadasz przy zarezerwowanym wcześniej stoliku gdzie dla Ciebie i kolegi chłodzi się wodeczka. 3. Kup sobie papierosy i zapalniczki nawet jak nie palisz. Po 10 minutach będą prosily o ogień. 4. Jesli skończycie pić flaszkę i jeszcze nie będzie jakiejs na kolanach -to ppdchodzisz to tej która Ci się podoba i prosisz do tańca. 80% facetów się tego wstydzi i tyle samo kobiet na to czeka. Dostaniesz z miejsca plus ze się odwazyles.

Gość gość
jak ty masz 36 lat i r0chasz studentki , to ja majac 37 lat tez moge to robic x Jak chodzi tylko o RÓCHANIE to uciułaj kilka setek i idź do AGENCJI> x Zwłaszcza że nie masz APARYCJI, DUŻEGO PENISA, WŁASNEGO MIESZKANIA i co najważniejsze ciekawej osobowości, jakiegoś SWAGU, daru towarzyskiego, czegoś co sprawia, że kobiety lepią się do mniej atrakcyjnych mężczyzn w wieku wyżej niż średnim.

Gość gość
dzieki, wreszcie jakas konkretna rada

Gość gość
Bez przesady każdy ma już swoje mieszkanie w tym wieku.

Gość gość
gość dziś Z taką to raczej nie "pierwsze randki w kinie i spacer po parku trzymajac sie za reke z ukochana usmiech.gif pierwsze niesmiale pocalunki z moja kobieta" :P :P :P

Gość gość
dzieki, wreszcie jakas konkretna rada ale nie dla ciebie. To rada dla kogoś , kto ma w sobie jakiekolwiek cechy meskie, a nie dla pipki z kafe Ty po prostu nie masz w sobie niczego interesujacego jako facet i choćby ciebie pozłocić to mieć tego nie bedziesz- w słowie, gescie, temacie rozmowy wyjdzie i tak ze jesteś peezda

Gość gość
Może niech on się zdecyduje, czy chce "pierwsze randki w kinie i spacer po parku trzymajac sie za reke z ukochana usmiech.gif pierwsze niesmiale pocalunki z moja kobieta" czy "studentki beda mialy mokro w majtkach?", bo to dwie różne sprawy i dwa kompletnie inne sposoby działania?

Gość gość
no wiesz, nie ma mieszkania to może chodzi o szybki spacer w krzaki do parku, szybkie buzi buzi, ręka w majty i dawaj. W sumie dla niego wszystko pierwsze , co nie znaczy ze nie można przyspieszyć-mniejsze szanse że dziewczynie stężenie alkoholu sie zmniejszy i zacznie kojarzyć , ze nie warto dawać byle komu

Gość gość
Chyba ze jest przebiegły i chce dwie w jednym. Biedny jeszcze nie wie że takie nie istnieje

Gość gość
Autor topiku ma tak gładką kore mózgową że jedyne co mu do głowy przychodzi to bakterie na łyżwy.

Gość gość
docelowo szukam zwiazku, pragne milosci ale potrafie oddzielic seks od milosci a seksu tez pragne zreszta ja nawet wyobrazam sobie zwiazek ze studenciara ktora przespi sie ze mna tej samej nocy gdy ja poznam ja nie bede jej osadzac, jestem dosc liberalny, jak bedzie mila, ladna i w lozku bedzie ok, to widze pole do wejscja w powazny zwiazek

Gość gość
a jednym z powodow dla ktorych szukam zony w wieku ok 23-27 lat jest to, ze nie chce czuc sie jak przegryw ktory caly czas byl sam az wreszcie znalazl sobie jakas przecietniare majac mloda zone beda mi zazdroscic znajomi, bede wygrywem, majac ladna, zadbana, seksowna kobietke dla sasiadow tez bede wygrywem

Gość gość
zobaczcie na zone Donalda Trumpa