Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

37 letni chlopak jak sobie postawi wlosy na zel i nalozy obcisla koszulke

Polecane posty

Gość gość
i z kazdym słowem widać coraz bardziej ze tak sie nadajesz do związku z kimkolwiek jak wół do karety. Powiedz mi jak to sie stało, ze zatrzymałeś się w rozwoju intelektualnym i emocjonalnym na poziomie gimbazy, jakaś choroba, ułomność, dziwne realacje z rodzicami. Bo owszem są faceci, którzy dojrzewają później, ale taki poziom infantylizmu wychodzi znacznie poza przeciętną

Gość gość
moglbym miec kobioete co miala 20 partnerow seksualnych ja bym jej pokazal, ze faceci mysla tez sercem a nie tyko fiutem dalbym jej prawdziwa milosc, a ona by mnie nie zdradzala, bo juz sie wyszalala :)

Gość gość
37 letni CHŁOPAK? wbij sobie w ten remizowy łeb, że ty jesteś starym dziadem

Gość gość
ale ty nie donald trump ani Hugh Heffner, że zwiedłego ptaka ci ktoś będzie godzinami międlił licząc na spadek

Gość gość
Emocjonalnie to jakieś 13-14 lat :P i myślisz że dwudziestokilkuletnia kobieta będzie chciała dziecko w starzejącym się ciele :D :D

Gość gość
weź się grabkami pobaw a nie studentkom głowę zawracasz.

Gość gość
gość dziś docelowo szukam zwiazku, pragne milosci ale potrafie oddzielic seks od milosci a seksu tez pragne zreszta ja nawet wyobrazam sobie zwiazek ze studenciara ktora przespi sie ze mna tej samej nocy gdy ja poznam ja nie bede jej osadzac, jestem dosc liberalny, jak bedzie mila, ladna i w lozku bedzie ok, to widze pole do wejscja w powazny zwiazek x gość dziś Autor topiku ma tak gładką kore mózgową że jedyne co mu do głowy przychodzi to bakterie na łyżwy. X Idealny komentarz.

Gość gość
co znowu zlego w tym, ze dalbym szanse na zwiazek studencce ktora malo o mnie wiedzac poszla ze mna do lozka tego sameo wieczoru gdy sie poznalismy?

Gość gość
gość dziś ale ty nie donald trump ani Hugh Heffner, że zwiedłego ptaka ci ktoś będzie godzinami międlił licząc na spadek x Hahahaha :D

Gość gość
to złe, ze tracisz czas na myslenie zyczeniowe, które sie nie spełni, nie bedzie studentki, seksu, łozka, związku. zajmij sie czymś pozytecznym zamiast ucieczką w świat marzeń

Gość gość
Topik upośledzonego absolwenta szkoły specjalnej. Innej możliwości brak.

Gość gość
na dzisiaj to swiat marzen, od 2017 roku bede te marzenia realizowac musze sobie tylko zęby wybielić, mam termin na druga polowe stycznia po to zakladalem tu te tematy zeby zdobyc rady i z dyskusji zrozumiec jakie sa moje szanse i czego pragna kobiety

Gość gość
kobiety pragną mężczyzn. Nie innej peesdy. Ty nie jesteś mężczyzną i nie będziesz mim nawet z zębami koloru najbielszej muszli klozetowej w twoim powiecie.

Gość gość
poza tym czytalem sporo, ze studentki sa rozwiazle, lubia sie bzykac, leca na starszych itp, wiec nie dziwcie sie ze o to tyle pytalem chcialem byc dobrze przygotowany do podrywu mysle ze juz jestem :) niech sie w nowym roku spelniaja moje marzenia i wasze w sumie tez o 20.00 sylwester z rodzina, za rok bedzie sylwester juz z moją ukochaną albo z przyjaciolka od seksu :) pa moi drodzy

Gość gość
Szanse: Są tacy - to nie żart, dla których jesteś wart Mniej niż zero Mniej niż zero Mniej niż zero Mniej niż zero Oooo oooo oooo

Gość gość
o 20.00 sylwester z rodzina, za rok bedzie sylwester juz z moją ukochaną albo z przyjaciolka od seksu usmiech.gif x 40-letnią rozwódką z przychówkiem tylko dobrze ją traktuj, bo nikt inny by cię nie chciał

Gość gość
ja mam 40 lat i nie chciałabym czegoś takiego nawet po 20 rozwodach

Gość gość
u mnie w pracy jest taka 46 latka, syna ma juz po studiach , więc chata wolna, rozwód dawno za nią, teraz szuka faceta. Nawet dość zgrabna, ale kaleka- problemy z chodzeniem. i sama mówi, ze wie że nie powinna grymasić. Może by was spiknąć?

Gość gość
17:43 dlaczego drwisz z autora?

Gość gość
Chyba ktoś przejął temat kafeteryjnego desperata, bo niemożliwe, żeby mężczyzna w tym wieku był tak infantylny.

Gość gość
nie podchodź cynicznie zwłaszcza do miłości

Gość gość
17:43 dlaczego drwisz z autora? ja mu dobrze radzę, żeby brał to na co ma realne szanse. No ewentualnie ma, bo też może odpaść

Gość gość
Ja uważam że ten caly menager to projekt