Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

tekst na podryw w klubie sprobuje w styczniu 2017

Polecane posty

Gość gość

czesc slonko, jak ci na imie? patrycja, ladne , ja jestem X, czym sie zajmujesz na codzien? oj, studiujesz na politechnice? to jestes doprawdy wyjatkowa, bo nie dosc ze piekna to jeszcze musisz byc inteligentna moge kupic ci drinka patrycja? wybierz sobie jakiego chcesz, cena nie gra roli ja (do barmana) ja wezme to samo co ta pani, dzieki, reszty nie trzeba (daje 8 zl napiwku) o dobry drink, taki slodki... ty tez jestes taka slodka... masz b. piekne oczy i b. ladne usta, kurcze wygladaja jak powiekszone, przyznaj sie, powiekszalas? no ja tam siee nie znam na tym skarbie, po prostu masz tak piekne usta, ze myslalem, ze cos z nimi zrobilas... moge cie pocalowac? akkk hahaha sorry, za bardzo sie pospieszylem, nie gniewaj sie, ... ale wiesz patti, wszystko przed nami podasz mi swoj numer telefonu? zadzwonie kiedys na spokojne to pogadamy, wiuesz tutaj w klubie zbyt glosna muzyka, a ja bym wolal na spokojnie z taka zjawiskowa dziewczyna jak ty pojsc gdzies na kawe, na spacer ;) ok dzieki, pati, niedlugo zadzwonie, a teraz idz, baw sie, ja musze zmykac, nie mysl o mnie przed zasnieciem ;) bo jeszcze sie zakochasz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować