Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie się zabiera na randki dziewczynę na początku związku?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem od niedawna. Byliśmy w dwóch kawiarniach, na łyżwach, wspólnym obiedzie oraz u mnie na stancji. Do jakich miejsc mogę zabrać dziewczynę, aby nie czuła się znudzona? Po ostatnich wspólnych oglądaniach filmów wyznała mi, że jest zbyt monotonnie i nudno. Może to niestety "zasługa" tego, że lubimy zupełnie inne filmy, ale mimo to wybieraliśmy wspólnie filmy jakie mogliśmy obejrzeć. Od razu mówię, że kino odpada, bo nic póki co nie grają dobrego a poza tym w kinie sobie nie pogadamy. Spędzenie czasu u mnie również na ten moment odpada, bo ostatnio u mnie siedzieliśmy. Spacer po parku natomiast to super sprawa, ale nie ma teraz dobrej pogody na to, za to kiedy spadnie śnieg to od razu zaproponuję spacerek. :) Gdzie więc najlepiej zabrać dziewczynę w początkowych etapach związku kiedy spotkania powinny być ciekawe i spontaniczne? Może podsuniecie jakieś ciekawe pomysły na fajną randkę? ;)

Gość gość
Może jakaś kawiarnia, kręgle, jakaś wystawa, albo zwyczajnie na piwo. Możecie wyjść gdzieś potańczyć. Dużo możliwości jest. Ale osobiście uważam, że Twoja dziewczyna powinna sama wyjść z inicjatywą i pomysłem, bo takie siedzenie i ględzenie jest strasznie słabe.

Gość gość
po wspólnym oglądaniu fimów wyznała ci ze jest monotonnie i nudno...nie podoba mi sie to.ja wspólne ogladanie fimów z chłopakiem uwielbiam,głównie przez to ze oglądam je z nim.jakby jej na tobie zalezało nie powiedziałaby ci tak.tak uwazam jako dziewczyna

Gość gość
Jak na nic nie wpadniesz zaproponuj seks tu zawsze mozna wpasc na cos ciekawego. Sa rozne fetysze. A tak z innej beczki nie uwazasz ze laska do zwiazku sie nie nadaje? Bedziesz musial cale zycie cos wymyslac a i tak sie w pewnym momencie znudzi toba i cie zmieni.

Gość gość
ale moge sie mylic.mnie mój zabierałna pierwsze randki głownie do kina,teraz najczesciej on jest u mnie i oglądamy filmy razem(zima)albo jezdzimy w plener i chodzimy

Gość gość
no własnie to mi sie nie podoba.ja jak zaczęłam sie z moim spotykac to w zyciu nie powiedziałabym mu ze sie nudze.chocbym sie nie wiem jak nudziła mówilabym ze bylo super;P

Gość gość
up? Jeszcze ktoś coś doradzi?

Gość gość
Dziewczyny uwielbiają łazić po centrach handlowych ale raczej nie mozna tego nazwać randką. Jest sporo różnych koncertów, możesz ją zabrać na WOŚP, a poza tym wszędzie tam gdzie można potańczyć.

Gość gość
ja chodzilam z moim chlopakiem an spacery,do kawiarni,czasem potanczyc,czasem Kino,koncert,teatr.czasem milczelismy wspolnie albo czytalismy ksiazki.nie nudzilo nam sie

Gość gość
Skoro tak powiedziała to nie jest tobą zainteresowana a spotyka się w innym celu.

Gość gość
gość dziś Ciekawe jakim?