Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do posiadaczek iPhone'a

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, pytam całkowicie poważnie. Czy mając tak drogi sprzęt nie boicie się go wyciągać na ulicy lub rozmawiać z kimś? Że ktoś akurat będzie przechodził i wyrwie go wam. Bo ja już odłożyłam pieniądze za 1-2 tygodnie planuje kupić, ale nie wiem co mam robić, bo kumpela nieźle mnie nastraszyła, że będę musiała być bardzo ostrożna. No nie wiem, powiedzcie jak wy robicie.

Gość gość
Nie, nie boję się - teraz prawie każdy ma iPhone'a.

Gość gość
ha ha padłam ! :D :D Tak, trzęse sie ze strachu, normalnie jak galareta, używam go tylko w piwnicy albo schronie przeciwatomowym :D :D

Gość gość
Nie,nie boje sie,no ale co prawda mało chodzę pieszo,raczej autem.Z ciekawości,jakiego iPhone'a kupujesz?Ja mam 6 dwa lata i jestem zadowolona.

Gość gość
Pracuje w sieci kom. Teraz ajfon to.zaden luksus. Wiekszosc dzieciakow w gim ma. Wszedzie gdzie obserwuje to widze ze ludzie nie boja sie tego wyciagac, poza tym ajfony kradna tylko debile bo ten telefon bo zablokowaniu jest nieuzyteczny. Jest cegla

Gość gość
Ja co prawda nie z iphonem, ale tez jakis czas temu dostalam na urodziny bardzo drogi telefon. Na poczatku mialam schizy, teraz mi przeszlo :) Aczkolwiek jakies 3 lata temu, gdy juz wszyscy mieli smartfony, ja mialam jeszcze normalna nokie i kiedys siedzac w pociagu zdarzylo mi sie ze na stacji, pociag sie zatrzymal i jakis nastolatek podbiegl i chcial mi wyszarpac telefon z reki (pisalam smsa). Nie udalo mu sie bo trzymalam go dwoma rekami, wybiegl nastepnymi drzwiami jeszcze na tej samej stacji i pocag ruszyl. Trwalo to z 15sek i bylo zupelnie niespodziewane, z zaskoczenia nie zrobilam nic, nawet nie krzyknelam za nim. A tak jak wspominalam to byla zwykla kilkuletnia nokia. Wiec w kazdej sytuacji potrzeba troche wyobrazni i rozwagi.

Gość gość
nie mam iphona ale tez drogi telefon i nie boje sie , dzisiaj juz chyba nie oplaca sie krasc telefonow

Gość Mama 2 plus 1
Jakoś nigdy sie nie bałam, raczej bym sie ucieszyła gdyby ktoś mi go ukradł :D tez strasznie chciałam iphona ale powiem Ci ze nie jest warty swojej ceny, bardziej zadowolona byłam z poprzedniego telefonu.

Gość gość
8:28 Haha, rozbawiłaś mnie :D :D 8:36 Początkowo miał być to 6s, ale stwierdziłam, że jest zbyt mały, bo teraz mam 5 calowego samsunga i prawdopodobnie wezmę 6s plus. Wole już większego niż za małego. X No ja akurat mam samsunga galaxy grand prime, jest już poobijany, w dodatku popsuty więc czas najwyższy kupić nowy telefon.

Gość gość
Dlaczego w sekcji "Ciąża, poród, dzieci" zamieszczacie tematy nie związane z tematyką?

Gość gość
15:12 Już nie przesadzaj, na tym dziale jest mnóstwo tematów niezwiązanych z ciążą i dziećmi... A tu można dowiedzieć się czegoś więcej niż na ogólnym.

Gość gość
Ja osobiście wolałam mniejszy,taki żebym mogła pisać jedna ręka,gdy Np druga prowadzę wózek,wiec osobiście dla mnie Plus jest za duży.Moj maz ma 6s Plus i jest zadowolony :)

Gość gość
Bo tak ogólnie na ulicy czy w szkole to nie widuje osób, które mają 6s plus, czyżby taki duży były niepraktyczny??? :( Ale ten mały mi się średnio podoba, nie wyobrażam sobie teraz używać telefonu o ekranie 4.7 calowym, jak teraz mam 5 calowy :(

Gość gość
up