Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były facet

Polecane posty

Gość gość

Chcę, żebyśmy się zeszli, dużo robię w tym kierunku. Ostatnio mieliśmy poważną rozmowę, jednak powiedział, że nie ma takiej opcji, lecz na pytanie, czy mnie kocha nie chciał odpowiedzieć i powiedział, że coś czuje. Jednak od tamtego czasu jest dużo milszy i bez przerwy jesteśmy w kontakcie...mam prawo sobie robić nadzieję?

Gość gość
Nie wiem.

Gość gość
Czy masz prawo ? Tak. Czy jest to rozsądne ? Nie. Kolesiowi pochlebia, że się starasz. Łechce to jego męską dumę. Pewnie nie raz jeszcze wylądujecie w łóżku. Taka odskocznia i podbudowanie ego ("Kopnąłem ją w dupę, a ona dalej mi się nadstawia!"). Ale jak znajdzie se lepszą niunie to pójdziesz w odstawkę. I wtedy będziesz cierpieć.

Gość gość
Tylko sprawa wygląda tak, że to ja z nim zerwałam...dlatego uważam, że powinnam się bardziej starać. Nie wiem, co mam robić, strasznie mnie to męczy :(

Gość ifefefef
A czemu z nim zerwałaś?

Gość autorkapostu
Nie wiem, naprawdę :( za rzadko się spotykaliśmy, nie czułam, że mam chłopaka i przez to odsunęliśmy się od siebie

Gość autorkapostu
Wydaje mi się, że gdyby chciał, to by wrócił, prawda? Ale to nie jest typ człowieka, który by zwodził kobietę... Dlatego mam nadzieję, że może się zastanawia, zwłaszcza że zaczął zachowywać się w stosunku do mnie inaczej. Rozmawiamy ze sobą, jak para, w sumie wszystko robimy tak samo, jak wtedy. Więc sama nie wiem