Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej. mam 17lat i pytanie

Polecane posty

Gość gość

Hejka kochani . z gory mowie nie mialam wczesniej stycznosvi z alkoholem oprocz szampana czy piwa. (okazyjnie ) niedawno zaczelam pic na imprezach . Nie miałam styczności z alkoholem wcześniej i zastanawiam się czy ja normalnie reaguje.. znajomi mają tzw fazę. ja mogę dużo wypić a i tak mam świadomość co robię i mówię. Potem zasypiam. Właśnie wypilam 250ml wodki i jest ok.:) Czasami zanika mi kontrola nad cialem ale nigdy umysłem.Do końca jestem świadoma co mówię i czynie nawet jak duzo wypije -powyżej 500, ml. czystej czy to normalne ?

Gość gość
to normalne w twoim wieku, ja miałam podobnie jednakże przestało mnie bawić i zaczęłam sobie wlewać to tyłka, całkiem przyjemne aczkolwiek wódka nie może być zimna :)

Gość elogość
ja mogę więcej wypić. fajnie się gada po wodce

Gość gość
Prawdopodobnie masz genetyczne skłonności do spożywania alkoholu w ponadmiarowych ilościach. Jeszcze o tym nie wiesz, ale już jesteś alkoholiczką. Uważaj.

Gość gość
nie jestem alkoholiczka. myslalam ze Siedza tu normalni nieskrzywieni ludzie ale sie przeliczylam

Gość gość
Odczepcie sie od autorki. Polskie kobiety znane sa z rozwiazlosci i picia duzej ilosci alkoholu i to jest u polek dzisiaj normalnoscia.

Gość elogość
Ja nie mowie ze to zle. Lubię sobie czasem wypić :)