Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

totylkoja1111

dziwne zachowanie chłopaka

Polecane posty

witam wszystkich jestem z moim chlopakiem ponad rok czasu, wszystko byłoby cudownie gdyby nie fakt ze on czasem dziwnie sie zachowuje, mam na myśli tutaj pewne sytuacje, np gdy rozmawiamy, on potrafi śmiać mi się w twarz z tego co mam do powiedzenia (nie widzi w tym nic złego) albo gdy piszemy ze soba, mam wrazenie ze pisze ze mna jakis kolega a nie chlopak9jego sposob pisania naprawde jest oschly i bez najmniejszego wkladu z jego strony)wiem ze pisanie to nie wszystko, ze rozmowa w 4 oczy jest wazniejsza, ale gdy on wyjezdza za granice(bo tam pracuje) nie ma takiej mozliwosci zeby pogadac w 4 oczy, dlatego bardzo mi przykro wtedy kiedy on nie wykazuje wiekszej ochoty na pisanie ze mna, dodatkowo gdy zaczynam jakas rozmowe, o naszym zwiazku itd, on mnie ucisza slowami: ''przestan juz'', ''znowu zaczynasz'', ''daj spokoj '' a gdy ja powiem mu ze nie chce zeby tak do mnie mowil, dostaje odpowiedz : ''nie pasuje ci cos?'' nie rozumiem jego zachowania, bo ja wychodze z zalozenia ze rozmowa jest bardzo wazna.. moze przesadzam, ale nie wiem co o tym wszystkim juz myslec. ktos ma moze podobna sytuacje? a moze ktos mnie uspokoi ze faktycznie przesadzam i powinnam wyluzowac i nie przejmowac sie tym??

Gość gość
W takim razie jakim cudem z Tobą jest skoro Cie olewa i śmieje Ci się prosto w oczy? Nie ogarniam

jak z nim o tym rozmawialam to stwierdzil ze on tak po porstu ma, ze sié smieje, a bardziej usmiecha, moze nie olewa , bo w sumie zawsze sie do mnie odezwie

Gość gość
Z tego co opisałaś jest jakby nieco agresywny, jego odzywki są nie na miejscu, jeśli masz z nim być bo jest Ci tak wygodniej albo się przyzwyczaiłaś no to nie wygląda to dobrze. Czemu kobiety są z takimi chamami?

bardzo go kocham i mi zalezy na nim, ale faktycznie czasami jest zbyt agresywny, ale on nie widzi w tym swojej winy, nawet nie przeprosi..

Gość gość
To w takim razie napisz co Cię przyciągnęło konkretnie w jego osobie? Bo ja póki co widzę same wady :>

Gość gość
Nie wiem czy przesadzasz bo go nie znam, dziwię się tylko jakim sposobem z nim jesteś skoro wspominasz tylko jego wady, ma jakieś zalety poza tym? Bo myślałem że kobiety kierują się innymi kryteriami w wyborze swoich partnerów, może a też zacznę być chamski i będę miał większe powodzenie,bo póki co jest odwrotnie :)

on naprawde potrafi byc cudowny, romantyczny, czuly, zawsze sie o mnie martwi, dba, pomaga...ale czasami ma takie glupie odzywki i zachowania :( mimo to powtarza ze miedzy nami jest wszystko dobrze i mnie kocha

Gość gość
No to sam nie wiem, może faktycznie przesadzasz, jeśli zdarza mu się to czasem to nie widzę większego problemu, może też ma swoje humory czy coś

Gość gość
facet Cie nie szanuje, wysmiewa, jestes glupia, ze z nim jestes, mysle, ze za granica cie zdradza

Gość gość
Przecież nawet jak czasem da w gębę, to przez większość czasu potrafi być czuły i romantyczny.

Gość gość
A dlaczego sam bez ciebie jest tam za granica? To rozwala zwiazek.

Gość gość
Ja myślę, że chciałby, ale nie zdradza, dlatego jest taki sfrustrowany i wyladowuje się na tobie.

czasem mam takie wrazenie, ze widze starania tylko z mojej strony, ale gdy widze potem ze jednak sie odezwie, jednak zadzwoni i pogada, zabierze gdzies mnie, poprzytula sié itd itd. to daje mi to do myslenia ze to ja przesadzam. juz sama nie wiem