Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stephan chula

DRAMAT. Nikt mnie nie przebije !!! Przestroga dla Was !!!

Polecane posty

Gość stephan chula

Ostatni dzień roku 2016 a ja przegrałem tylko w tym roku w zakłądach bukmacherskich ponad 15 tysi a na dodatek wziąłem na początku grudnia pożyczkę 25000 zł i wszystko puściłem na 1 mecz po kursie 2.00. Przegrałem. Przez całą swą grę jestem już ponad 100 tysi do tyłu. Grac zacząłem jeszcze w liceum. Teraz mam już 30 lat ( w lutym skończę ). Nie mam prawka, samochodu, nigdy nie miałem dziewczyny i jestem prawiczkiem. Nie mam w ogóle koleżanek a w pracy mam 5 kolegów z czego z żadnym nie trzymam. Wiem też że mają mnie za dziwaka. NIe dam już rady. W dniu swoich urodzin kończę to życie. NIe wstanę już z kolan. Dzień w dzień przygnębiony, samotny. A to płacz bez powodu a to jakaś złośc na wszystko. Ja chyba wariuję.

Gość gość
Czyli przepuściłeś u bukmachera 3300 miesięcznie (średnio na miesiąc) i masz do oddania ze 30tys :) A pieniądze to od kogo pożyczyłeś? Może cię do tego połamią albo gorzej :classic_cool:

Gość Stephan Chula
Pożyczka w banku na 25 tysi. Mogłem wziąc ponad 40 ale na szczęście mnie nie podkusiło. Chociaż obojętne mi to wszystko.

Gość zakłady loterie to ŚCIEMA
może czas realizacji że na zakładach się traci a nie zarabia, hmmmm

Gość gość
Szkoda, trzeba było pożyczyć u bandytów i nie miałbyś problemów z samobójstwem no chyba, że masz jakiś majątek to by ci zabrali i dogorywałbyś latami jako śmierdzący bezdomny menel :)

Gość stephan chula
Od bandytów nie wolno

Gość gość
No oni to bardzo chętnie i szybko hazardzistą pożyczają, przecież taki to lepszy niż ćpun. Dla hazardu wszystko zrobi a trzeźwy chodzi to i więcej kasy załatwi. Złoty klient! :)

Gość gość
Na razie u nich nie pożyczasz, na razie. Przestaną dawać pożyczki w bankach to sam do nich łasząc się pobiegniesz. I będziesz biegał aż stracisz dosłownie wszystko a wtedy wyrzucą cię jak bezużytecznego śmiecia :) Taki już los hazardzistów :D

Gość stephan chula
A Ty też grasz ?

Gość stephan chula
Nie, nie będę już przegrywał pieniędzy. Od 2017 r. nie gram w ogóle. I tak już nie mam za co. Zero oszczędności a raty trzeba spłacac. Przemęczę się w styczniu a w lutym koniec. NIe wytrzymam już dłużej.

Gość gość
Nie, znam wielu. Każdy hazardzista idzie dokładnie tą samą drogą. Zdarza się że któryś z tego wychodzi ale to jak z ćpającymi herę jest jeden na tysiąc :D Czeka cię świetlana przyszłość :D

Gość stephan chula
Ale ja przegrywałem tylko dlatego, że chciałem za szybko się dorobic. Od 2017 r. będę grał tylko surebety. Wtedy zacznę wygrywac.

Gość gość
No widzisz! Każdy hazardzista idzie tą samą drogą :D :D Są jak klony z wgranym tym samym programem :D :D :D

Gość stephan chula
Na surebetach zawsze się wygrywa

Gość stephan chula
Wiesz co to są surebety ? Poczytaj a wtedy zobaczysz ;) Odzyskam wszystkie peniądze ;)

Gość gość
Każdy którego znałem lub znam mówił to samo, tak wiem co to, i żaden nie wytrzymał :D ŻADEN :D

Gość stephan chula
dużo potracili ? Ile mają lat ? Opowiedz coś o nich

Gość gość
Jesteś po prostu rodzajem ćpuna, zyskowniejszego i tyle. Za góra rok pojedziesz do swojej matki by zdobyć pieniądze na grę. Okradniesz matkę :D Oj jak ja to dobrze znam :D

Gość stephan chula
Nie zrobię tego. Traciłem bo w głowie miałem ciągle dług. Zamknąłem już te 100 tysi. Od 2017 r gram od 0.00 zl

Gość gość
Przeczytaj siebie od początku topiku :D

Gość stephan chula
POwiedz co z tymi kolegami

Gość gość
Jeden i ten sam program :D Jeden i ten sam program :D Jeden i ten sam program :D :D :D :D :D

Gość gość
Przecież powiedziałem :D Nie twierdziłem, że to koledzy :D Broń Boże :D

Gość gość
Ej może on to ten prawiczek co ma problem z tymi dziewicami?Haha Michał121212 dobrze ci tak

Gość gość
Witam, Zapraszam na blog z kredytami bez BIK - wysoka akceptowalność! Służę pomocą przy wypełnianiu wniosków. http://kredytowo.blogujacy.pl/ Pozdrawiam