Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie że fanatyczne psiary wprowadziły zakaz strzelania w kilku miastach? :D

Polecane posty

Gość gość

Haha, i tak każdy to pier/doli i będzie strzelał, to oczywiste... :D A te jebn/ięte psiary mogłyby ten jeden dzień odpuścić, są gorsze niż mamuśki z macierzyńskiego... :O

Gość niegosc
One sobie same wprowadziły zakaz czy grozi jakaś grzywna za strzelanie?

Gość gość
też mam w doopsku ten zakaz

Gość gość
No niestety grozi, ale wiadomo czyj to pomysł - fanatycznych psiarzy. Nawet w wiadomościach wypowiadał się jakiś spedalony, hipsterki leszczyk - od razu widać, że lewak, wege i fanatyczny obrońca praw zwierząt.

Gość gość
No dokładnie - jeden dzień w roku. Niech dadzą psom coś na uspokojenie, a nie zakazują ludziom się bawić.

Gość gość
Wsadz sobie w du/pe petarde odpal i dopieto potem przylec na forum opowiedziec nam wrazenia tępaku autorze:D sr/amy ci do twojej lewackiej mordy :D

Gość gość
a mnie wk***** to strzelanie, od kilku dni wieczorami fajerwerki ;-( dziś "pukają" od 15 ;-( pies się boi, ale i mnie to wnerwia.

Gość gość
Ja wyrzutnie 100 strzałów czekam na 12 będzie się działo :D

Gość gość
Dokładnie wsadz sobie albo swojemu bekartowi z 500+ petarde, bo debile patologiczne bez alko i fajerwerek się bawić nie potrafią,zasrance wiejskie,przyjechały do miasta i sztuczne ognie robią na nich wielkie wrażenie, panszczyzniaki yebane, za ryj was i do ziemniaków a nie do miasta was ciągnie plebs,po podejściu do zwierząt można was poznać wy gumofilce zasrane

Gość gość
Nie mam dziecka debilko wyżej i nie zamierzam mieć, ale sram na twoje pieski, posrana psiaro :D A patologia to cię zrobiła sądząc po sposobie wypowiedzi :D 🖐️

Gość gość
"Dokładnie wsadz sobie albo swojemu bekartowi z 500+" x no tak, dzieci i ludzi wyzywa, ale pieski kocha, więc myśli, że jest "święta" kolejna debilna psiara z podwójną moralnością w dodatku prymitywka straszna

Gość gość
Powinni sprzedawać takie nauszniki dla psa z zatyczkami czy coś izolujące je od dźwięków i już.