Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Praeiczekpyta

Pytania od prawiczka?

Polecane posty

Gość Praeiczekpyta

1. Czy to Prawda, że prawie od razu po wejściu do cipki się spuszczę? 2. Kiedy penis wypada? 3. Lepiej robić to po ciemku, czy przy świetle? 4. Co zrobić ze spermą w przypadku tabletek, zamiast prezerwatywy? 5. Czy cipka jest ciasna, jakie to uczcie? 6. (Ostatnie) Czy jak kobieta ma orgazm to czuć jakiś ruch wewnątrz pochwy?

Gość gość
1. Tak 2. Kiedy jest bardzo mokra albo pochwa jest luzna 3. Na tyle jasno, zeby widziec cialo, na tyle ciemno zeby bylo nastrojowo i romantycznie 4. Skonczyc w srodku albo do UST 5. Tak. Przede wszystkim jest goraca w srodku, jakbys wlozyl penisa do goracej wody. Przywiera do penisa i go trzyma. 6. Tak pulsowanie i skurcze. Ogolnie wszystko faluje, jakby wibracje. Ps zycze zebys p******* w nowym roku

Gość Prawiakpyta
Już nie mogę się doczekać, MEGA! A w 4 pytaniu chodziło mi co kobieta robi ze sperma w pochwie? Myje się, wyciera, bo na filmach, partnerzy leżą obok siebie, idą spać, a co ze spermą, zasycha?

Gość gość
I odnośnie 1, co jak się spuszczę, po 1-2sekundach. Jak wyjść z twarzą, przed dziewczyną?

Gość gośćzMazuRr
1. Jak masz dobry sprzet to powinno: a). Spuscic sie po okolo 3/4 *****ch(chyba ze sie bardzo zesteresujesz i zapomnisz o przyjemnosci) B) jak masz cienkiego lub jest za duzo sluzu C) to zalezy od sytuacji D) najlepszy spust jest do cipki(nie jednen gej probowal wymyslic lepsze miejsce do spustu niz pochwa, jednak sie mu to nie udalo), mozna na cialo lub do ust ale to nie to samo. E)to alezy od kobiety i faceta. Jak masz cienkiego to lipa... :) dla mnie jest ciasna ale ja naprawde mam sprzet, moze dlatego? Jest bosko for me :P D)tak czuc. Cudowne skurcze. Jak kobieta ma wycwiczone tzw miesnie Kegla to jest mega orgazm- jednak malo ktora pamieta o tym. Jednak takie oanie potrafia ssac, zaciskac, pulsowac wykrecac pochwa. To jest malo spotykane, jednak jest to najdrozsza usluga na swiecie. Cos cudownego. Ja osobiscie prawie zemdlalem przy tym. Nie wazne, tego raczrj nie zaznasz na ta chwile. Nie stresuj sie i badz dovrwj myslu, seks jest wspanialy!!! Trzynaj sie chlopie

Gość gość
1. Tego nigdy nie wiadomo. Jesli wcześniej bedziesz uprawiał duzo pieszczot możesz nauczyć się panowac nad podnieceniem. Prezerwatywa może pomóc spowolnić wytrysk. 2. Przy niektórych pozycjach, gdy któreś się poruszy zbyt gwałtownie. Albo gdy zaczyna wiotczec. 3. Jeśli zdarzy Ci sie uprawiać seks za dnia to szkoda zaciągać rolety. Zresztą wtedy raczej nie bedzie tak ciemno jak w nocy. Na początku natomiast w ciemnosci latwiej pokonać wstyd. 4. Ja przeważnie ide siusiu i wtedy sporo wylatuje, część wycieram, a część zostaje w środku. Czasem zdarzy mi sie zasnąć wtedy trochę wycieknie i nic się nie dzieje strasznego. Zawsze mozna wytrzeć, zeby nie czuć mokrego na prześcieradle. 5. Jestem kobieta więc nie wiem co czują mężczyzni. Jest ciepla a podczas podniecenia robi sie bardzo wilgotna. 6. Czasami tak. Gdy jest bardzo silny. Życzęe duzo radosci z seksu:) Pamietaj o zabiezpieczeniu. Strach przed niechcianą ciążą nie jest fajny.

Gość gość
takim debilem moze byc tylko prawik

Gość gość
03:36 Moj pierwszy raz (penetracja), trwal dobre mniej wiecej 10 minut. Jak spojrzysz jest to srednia. Zalezy od Twojej relacji z partnerka, nastroju i nastawienia. Najwazniejsze to opanowanie, choc z tym moze byc ciezko przy pierwszym. Dobrze jest tez, przestac myslec o seksie, przestac myslec o seksie podczas samego seksu. Z twarza wyjdziesz, jesli bedziesz miec jaja powiedziec, ze to Twoj pierwszy raz i po prostu bardzo Cie podniecila. To wymaga odwagi, ale zaprocentuje Ci to na przyszlosc. Cierpliwosci, poczatki zawsze takie sa, ale praktyka czyni mistrza.

Gość gość
musisz isc do prostytutki na pierwszy raz i z nia sie nauczyc tego wymagaja kobiety

Gość gość
Ja właśnie przy swoim pierwszym razie miałem zupełnie odwrotnie, tzn. stał mi, ale w ogóle się nie spuściłem. Serio nie wiem jakim cudem, czy to przez stres czy przez alkohol, ale tak u mnie było przy pierwszym seksie. Ktoś miał podobnie?

Gość gość
A orgazm?