Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie wczoraj na moim osiedlu wylegli przed bloki

Polecane posty

Gość gość

wylegli przed bloki i strzelali petardami, co roku tak robią, jaki kraj taki Nowy Rok

Gość gość
Wszedzie strzelaja badziewiu :D

Gość gość
w Stambule to se z kałacha strzelali heh

Gość gość
i pierdzieli tez ,to czeresniaki w morde ich mać:-P

Gość gość
To są zachowania stadne. W Nowy Rok strzelamy se z petard i pijemy szampana za 15 zł. Stado tak robi i my tak musimy robić żeby się nie wyróżniać ze stada. A potem spotykamy kogoś i jesteśmy szczęśliwy że "byliśmy na Sylwku" tu albo tam. W sumie było słabo, zwłaszcza że jeden sylwek podobny do drugiego i z czasem to się robi nudne, ale trzeba zaliczyć bo tak robi stado.

Gość gość
Odkąd jestem sama to dla mnie to idioci . Na/pie/rdalaja petardami przez 20 minut w mrozie. Pewnie gdybym miała męża to bym była szczęśliwa gdyby dla mnie choć 1 odpalił

Gość gość
Ja właśnie przez tą głupia " tradycje" nienawidzę sylwestra. Walą tymi petardami jak debile, psy szczekają, dzieci się budzą i płaczą, bo się boją, ale co tam plebs się musi pobawić po swojemu...Wczoraj rodzinka też mi rzuciła kilka petard pod okno mimo, ze wiedzą, ze mam malutkie bliźnięta. Przecież nie wyjdę i nie bedę się z kimś klocila, bo odpala beznadziejne, pierdzace petardy...Zacisnelam zęby i przeczekalam te 20 minut, dzieci oczywiście obudzone, wystraszone, ale kogo to obchodzi...

Gość gość
U nas na szczęście Apokalipsy nie było. Ludzie zmądrzeli i szkoda kasy na petardy. Tylko hołota ze starych bloków strzelała, ale tam to zawsze ☹

Gość gość
Powinni strzelać do 22 tak jak ustawa przewiduje a od 22 jest cisza nocna i takie barachło powinno sie karać za zakłócanie ciszy nocnej

Gość gość
Ciszy nocnej nie ma od lat :o

Gość gość
ja lubie sztuczne ognie i fajnie ze im się chce a wy jesteście zakonserwowane marudne kwoki

Gość gość
jak myślisz ze nie będzie sztucznych ogni bo masz male gnojki to chora jesteś na łeb

Gość gość
Ja osobiscie bojkotuje te noc sylwestrowa ale ludzie troche tolerancji. Jak ktos lubi sie bawic i strzelac niech to robi. Po co te wyzwiska od plepsow i ciemnoty. Tak btw pleps mie stac na fajerwerki :)

Gość gość
wyłącz całą planetę bo zaszczyciłaś ziemian swoim rozpłodem:-)

Gość gość
Powinno wam paluchy, łapy tudzież inne członki pourywac to by wam się odechcialo tego dziadostwa:)

Gość gość
kretynka złorzeczenia wracają szczególnie w nowy rok

Gość gość
Za to Ty az kipisz inteligencją wierząc w gusla i zlorzeczenia:)

Gość gość
to nie są gusła tylko takie jest prawo ,wydzielasz imperyl ,a nic co wytworzone nie znika ot tak,kazda myśl to energia

Gość gość
a co marzyło ci się żeby wszystkie czarownice spalili ,to nie są gusła tylko takie jest prawo ,wydzielasz imperyl ,a nic co wytworzone nie znika ot tak,kazda myśl to energia

Gość gość
Też nie lubię tego zwyczaju. Wkurza mnie najbardziej to, że zostawiają po sobie syf i nie sprzątają tych resztek po petardach. No, ale bez przesady. To, że dzieci się pobudzą, albo psy poszczekają, to chyba nie tragedia?Ani dzieci, ani zwierzaki od tego nie umrą. Po co się tak trząść nad nimi?

Gość gość
Dzieci może nie umra, ale psy już tak...Mój wilczur rok temu dostał zawału w sylwestra, a miał tylko 4 lata. Więc wybaczcie, ale mam prawo nienawidzić tego zwyczaju.