Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćinna1986

Krwotok czy silna menstruacja??????

Polecane posty

Gość gośćinna1986

Hej, mam nadzieje że ktoś tu zajrzy. miesiąc temu poroniłam samoistnie. Prawdopodobnie się wyczyściłam (lekarz na ostatnim USG stwierdził że się oczyszczam sama i żebym przyszła za 2 tyg i sprawdzi) ale święta etc i nie poszłam, cztery dni temu dostałam okresu, ale ostatnie dwa dni były straszne. Złapał mnie bardzo silny ból podbrzusza że musiałam zażyć ketonal. Nie potrafię nawet opisać tego bólu. Podpaskie zmieniam dwa razy w ciągu godziny dodatkowo (nieprzyjemnie o tym pisać) na toalecie cieknie ze mnie ciurkiem gęsta czerwona krew ze skrzepami grubymi. Wiem że powinnam iść do ginekologa, dziś mam wolnę to pójdę na izbę przyjęć. ale chciałabym znać waszę opinię (na temat krwawienia nie mojej bezmyślności.

Gość gość
ty głupia babo! do jakiego rzeźnika ty poszłaś :O po każdym poronieniu trzeba wyczyścić dokładnie nie wiem jak to się nazywa ale to jest zabieg wiem moja matka 2 razy poroniła za każdym razem czyścili ją możesz się nawet wykrwawić natychmiast do szpitala won!

Gość gośćinna1986
kobieta może się oczyścić sama jeśli była bardzo wczesna ciąża... lekarz jest bardzo dobry. wiem, że powinnam iść do lekarza. pójdę dziś napewno chociaż zostaje mi tylko szpital a tam to wiadomo jak jest, położą mnie na oddział i może dopiero jutro przebadają... czy to jest krwotok czy silna menstruacja? różnie teraz to definiują

Gość gość
Moim zdaniem powinnas zdecydowanie juz dzis udac sie na ostry dyzur,nie mozna tego bagatelizowac,przypuszczam ze lekarz po prostu niedokladnie cie zbadal,musisz zostac dokladnie wyczyszczona.wspolczuje ci mnie spotkala podobna historia,tez mialam silne krwotoki teraz troche ulzylo ale i tak uwazam ze krwawie silniej niz przed poronieniem. Pozdrawiam.

Gość gośćinna1986
dzięki za odpowiedzi. naczytałam się o ciąży pozamacicznej... ale to chyba nie to... ok, krwawie dużo ale skąd ten ból, on był straszny że stać na nogach nie mogłam...

Gość gość
Przy naglych i obfitych okresach tak sie dzieje,czasem bol jest tak silny ze trudno dojsc do lazienki,no sama wiesz ze nie jest to zbyt komfortowe uczucie gdy doslownie leci po nogach,postaraj sie duzo lezec i zadnego wysilku.