Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj sylwek, a za parę miesięcy żale tutaj, że jemu tylko o seks chodziło

Polecane posty

Gość gość

i facetom tylko na tym zależy, albo jest chamem, nie odzywa się, podrywa inne, traktuje jak zlew na spermę, "ogląda mecze i ma mnie w doopie". :D

Gość gość
A niech sobie gadaja chuj z nimi. Dzwiekami z ulicy tez sie przejmujesz? Bo ja zwyczajnie olewam.

Gość gość
11:45 Przejmuję, bo potem ja będę musiał żyć, pracować i koegzystować w społeczeństwie z debilami, którzy już kiełkują w łonach tych szmat.

Gość gość
ktoś tu jest jak widać za zdrosny że to nie o niego będą te żale a on w sylwestra to se może najwyżej petardę odpalić :)

Gość gość
12:23 Typowa odzywka, jesteście tak jałowe intelektualnie, że nawet nie chce wam się nowego zestawu ripost wymyślić, tylko od lat wałkujecie ten sam, bezrefleksyjnie wyuczony.

Gość gość
bo od lat są te same żale. zmieniła się sytuacja społeczna i kobiety teraz u facetów szukają przede wszystkim rozrywki więc rozmaici "rozrywkowi" są cenniejsi niż "stabilni". trzeba to przyjąć do wiadomości i przestać skamleć.

Gość gość
12:55 Tak, i właśnie to dowodzi, że jesteście idiotkami. Btw. to zbawawne, że wszystkiego czego w danej chwili wam potrzeba poszukujecie u facetów, same sobie nigdy nie zapewnicie. Jeśli ty też tego poszukujesz to jesteś tępym zwierzęciem.