Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WPATRUJACA SIE DZIEWCZYNA

Polecane posty

Gość gość
Patrzę głęboko w oczy przez parę sekund i odwracam się. I w sumie jeśli ta dziewczyna się uśmiechnęła do autora to możliwe iż jej się podoba. Ja osobiście uśmiechałam się tylko do faceta na którym mi zależało, jednocześnie patrząc w oczy. Natomiast jeśli chodzi o facetów na których mi nie zależy to patrzę w oczy ale bez uśmiechu. Nawet jeśli oni się do mnie uśmiechną to tego nie odwzajemniam.

Gość gość
I biorąc pod uwagę to, że ci faceci przez ten cały czas gdy ja patrzałam im w oczy, również w nie spoglądali, stwierdzam że raczej nie mogły to być chłodne spojrzenia. Ja przynajmniej nie mogłabym patrzeć w oczy osobie która widocznie mną gardzi.

Gość gość
Baby są głupie.

Gość gość
09:55 Po prostu czasem trudne do zrozumienia ale żeby od razu głupie? Przecież nie od dziś wiadomo że kobiety różnią się myśleniem, zachowaniem, postrzeganiem od mężczyzn, zamiast spróbować zrozumieć Wy nadal myślicie po swojemu, a jak czegoś nie zdołacie pojąć (bo to kompletnie nie 'po męsku' i wydaje Wam się nielogiczne) to idą wyzwiska. Może poczytajcie trochę o kobietach?

Gość gość
gość dziś - sorry ale do śmierci bym nie zdążył wszystkiego przeczytać o kobietach

Gość gość
To może chociaż jedna książka na początek? A nie od razu się poddajesz :D

Gość gość
Jeśli dziewczyna w siebie nie wierzy, to tak będzie się wgapiać latami w obiekt swoich westchnień. Smutne to, ale prawdziwe. xx Ktoś kto wcześniej to napisał trafił w sedno. Ja jestem właśnie w takiej sytuacji. Mam problem z pewnością siebie i wzdycham do pewnej kobiety od dłuższego już czasu. Wiem że ideałem być nie mogę, bo to niemożliwe ale mi nawet daleko do jego części. Bardzo żałuje tego kim obecnie jestem i wiem jak trudno to zmienić bo bardzo chciałbym z tą kobietą być.

Gość gość
do gość dziś jestem kobietą i mam tak samo, boje się ośmieszenia, ale on też nic nie zrobił poza wgapianiem sie, więc myślę, że nie jest już zainteresowany, ale uczucia zostały, nie mijają :(

Gość gość
Prędzej kobieta ośmieszy faceta niż odwrotnie

Gość gość
12:29 - prawda, jak facet się we mnie wgapia to zaczynam się z niego nabijać, zawsze.

Gość gość
12:41 nawet jeśli tak jest, to nie jest powód do tego żeby się tym chwalić.

Gość gość
Prędzej kobieta ośmieszy faceta niż odwrotnie. xx Dokładnie sam się o tym przekonałem. Tylko kobieta która ma jakieś zasady i kieruje się honorem tego nie zrobi.

Gość gość
do 12:41 A nie przyszło ci do głowy, że ten ktoś się mógł w tobie zakochać, tak zwyczajnie. Że tek ktoś w swojej głowie widzi cię jako ideał wiedząc że nie ma idealnych ludzi. Myśli o tobie tylko pozytywnie i ma w stosunku do ciebie dużo ciepła i sympatii. Ale tak zwyczajnie może go coś blokować, bo chciałby być dla ciebie najlepszy ale nie może. Jak ty byś się poczuła, gdyby ktoś z ciebie kpił, wyśmiewał lub lekceważył ? biorąc pod uwagę, że za tym człowiekiem który się w ciebie wpatruje stoją wyłącznie dobre intencje.

Gość gość
14:21 - ci faceci z których się nabijam, a robiłam to zazwyczaj na głos w towarzystwie byli jakieś 10 lig wyżej niż ja, więc wątpię. Byli naprawdę przystojni, ale co z tego że przystojni jak c**eusze straszni :D. Także wątpię, że byli we mnie zakochani, gapili się jak na mięso. Dlatego zasłużyli na wyśmiewanie, nikt nie będzie się gapił na mnie jak na mięso.

Gość gość
14:47 Ja się na jedną gapie i uwierz mi nie chodzi mi o "mięso" Czasami jednak zastanówcie się zanim kogoś wyśmiejecie, bo komuś przykrość możecie zrobić.

Gość gość
14:58 - no uważaj bo ci uwierzę :D, pewnie próbujesz ją zahipnotyzować patrząc prosto w oczy, albo gapisz się na nią jak psychol gdy ona tego nie widzi. Jak dopniesz swego czyli przelecisz to ci przejdzie. Chociaż samym patrzeniem to raczej i tak nawet do niej cipko nie zagadasz więc co za różnica 💤

Gość gość
Poziom polskiej kobiety. Wiesz w czym ona jest lepsza ? nie jest polką i tyle w temacie.

Gość gość
15:08 - czyli wydaje ci się, że jak nie jest Polką to nie zdoła odczytać twoich perwersyjnych intencji i nie wycofa się na czas? Może nie jest Polką ale na pewno nie jest głupia :O. Ale przecież to nie ma znaczenia bo ty tylko się na nią gapisz i nie masz jaj aby zagadać. Albo jesteś tak głupi, że znasz tylko język polski i to z tego powodu nie zagadasz :D.

Gość gość
Nie zagadam bo mam swoje powody a poza tym to nie jest takie proste jak ci się wydaje. Całe szczęście że nie jest polką . Jest zaradniejsza, ładniejsza ma charyzmę i jest niezwykle sympatyczna. O pracowitości nie wspomnę. Ty i twoje rodaczki nawet jej do pięt nie dorastacie.

Gość gość
Ładniejsza od polki ? Toż to oksymoron

Gość gość
Powiem tak. Ta kobieta pracuje po 12h i nie raz pod koniec swojej dniówki gdy się mijaliśmy potrafiła się uśmiechnąć. Ogarnia tyle spraw, przy których niejedna polka nie wiedziałaby za co się zabrać. Jest bardzo komunikatywna i pomocna bo ma podejście do ludzi. To urodzona profesjonalistka bo swoją pracę wykonuje rzetelnie. Jest bardzo dojrzała i odpowiedzialna. Powiem wprost nie znam takiej polki i prawdopodobnie nie poznam bo w tych sprawach jesteście zwyczajnie słabe.

Gość gość
Widocznie mało polek poznałeś bo żadna takiej c***y nie chciała :)

Gość gość
Dobra chyba mam do czynienia z gimnazjalistką. Ta rozmowa do niczego nie doprowadzi.