Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja teściowa nauczycielka słusznie powiedziała dziecku z padaczką parę słów!

Polecane posty

Gość gość

Czytałam jeden z tematów i zainspirowalo mnie to do założenia mojego. Sama kiedyś też byłam uczennica i pamiętam jak matki dzieci z ZA itp.oraz matki dzieci z dysleksja i dysortografia chodziły domagać się podwyższenia ocen. Moja teściowa jest nauczycielka i ma ucznia z padaczka który nic się nie uczy..gdy dostał piąta pale w tugodniu nie wytrzymała i zapytała go przy całej klasie dlaczego nie idzie do szkoły specjalnej i wszyscy by na tym skorzystali a ni ze klasa musi cierpiec bo kilka osób zaniza poziom. W polskich szkołach dyrektorzy robią nagonke by równać poziom do najgorszych. To absurd! Moja teściowa miała nieprzyjemności z tego tytułu ze się zbuntowala. A co, nie miała racji?

Gość gość
Prowo -900000000000000000/11

Gość gość
Chciałabys by to było prowo. Wmawiaj sobie dalej. Moje i mojej tesciowej zdanie w temacie dzieci z dysfunkcjami jest jakie jest.

Gość gość
Ty k***a idiotko!!!! Takie dziecko też pragnie normalnie żyć, mieć rówieśników i nie być wyśmiewane, bo przez chorobę chodzi do szkoły specjalnej. Takie dzieci mogą uczyć się słabiej, mieć problem z koordynacją, ze skupieniem, natomiast rolą rodziców jest je kształtować, pomagać mu. Nie masz serca i tyle!!!!!

Gość gość
Ale Padaczka to nie choroba która kieruję dziecko w ramy szkoły specjalnej....Może twoja tesciowa nie umie uczyć ze chłopak dostał kolejną jedynkę... teraz z uczniami się rozmawia i z rodzicami a nie dostawia do szeregu jedynki. Jak by moje dziecko przyszło i powiedziało, że tak zostało potraktowane przy całej klasie osobiście dała bym w pysk takiej "nauczycielce"

Gość gość
No cóż, któreś z kolei prowo na ten temat. Nuuuda

Gość gość
Masz racje. Sama spotkalam wielu rodzicow co chcieli rozne zaswiadczenia bo "dziecko ma latwiej". Niestety uwazaja oni, ze to szkola ma sie zajac i wszyscy maja sie dostosowac, a oni tylko wymagac

Gość gość
Beznadziejne prowo 🖐️

Gość gość
Mało ci tego szamba na kafe? ile jeszcze zadym rozpętasz tutaj? skończyłaś syfy o o konkubinach, karmieniu i porodach to się za chorych ludzi wzięłaś? szkoda, że tobą żadna szkoła specjalna się nie zajęła te naście lat temu.

Gość gość
Nie karmcie tego trolla z ewidentnymi całościowymi zaburzaniami rozwoju (wg kodu ICD-10). Jemu potrzebna jest intensywna i ukierunkowana terapia, a reagowanie na te żałosne zaczepki prawdopodobnie tylko pogarsza stan.....