Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę znaleźć kogoś, kto mnie rozdziewiczy

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat i nie uprawiałam jeszcze seksu. Na początku nie chciałam, a potem po prostu tak ułożyło mi się życie, że z nikim nie doszłam do tego etapu znajomości. W ostatnim czasie moje życie prywatno-towarzyskie poprawiło się, spotykam się z mężczyznami. Chciałabym mieć normalne życie seksulne, nie czekam już od dawna na księcia z bajki który będzie mnie nie wiadomo jak kochał i chciałabym to zrobić po prostu z kimś do kogo będę miała zaufanie (nie potrafię i nie chcę z anonimowym facetem z klubu). Niestety, każdy kiedy dowiaduje się że jestem dziewicą - ucieka. Jak myślicie dlaczego?

Gość gość
ja cie mogę rozdziewiczyć skąd jesteś

Gość gość
bo jestes brzydka

Będę z tobą szczery i już ci odpowiadam dlaczego. Bo jedynie co potrafisz robić to problemy.. Piszę za siebie i to nie musi ostateczna prawda, ale kobiety twojego pokroju omijam szerokim łukiem.

Gość gość
Nowy w mieście pajacu, na podstawie jednego postu autorki stawiasz diagnozę? Niby jakie problemy są z nią? Dlatego, że nie puszcza się z pierwszym lepszym? Czy to, że nie spotkała odpowiedniego partnera? x Ci faceci co uciekają, chcą tylko przelecieć kobietę, a wiedzą, że z Tobą tak łatwo nie pójdzie.

Gość gość
s********j złomiarzu

Gość gość
Smof dziś Wolę herbatkę owocową i nie lubię kina polskiego zwłaszcza z lat 70 :D

gość dziś hehhe i tak to za długo. Potrafię takie diagnozy przeprowadzać od spojrzenia na kogoś. I chyba każdy tak ma :) Dlatego inni narzekają a ja cieszę się fantastycznymi kobietami. :)

Gość gość
Nowy w mieście dziś Jasne frajerze, ile to już lat na kafe marnujesz? Dekadę? To, że oceniasz ludzi na pierwszy rzut oka, świadczy tylko o twojej głupocie, pustostanie umysłowym i emocjonalnym.

Smof, pisałem już Ci byś spróbował samoobciągu . Masz zadanie na Nowy Rok. Pokaż mi że cokolwiek potrafisz zrobić.Chociaż raz zrób na mnie wrażenie, bo ja potrafię Cię wkuṛwić, swoją samą obecnością . :D

Gość gość
Że kim przepraszam się cieszysz, Nowy?;) 28-letnia, mało używana, intelekt w normie, sądząc po poście, to taka za mało interesująca i omijasz? No to omijaj, omijaj, tylko pilnuj, żeby się na Ciebie nie rzuciła znienacka;)

gość dziś Nie jestem frajerem. Nie wiem jak to zrobisz, ale musisz to zapamiętać. :) I tak można, mówić już pisać o dekadzie i to tylko z jednym banem

Gość gość
Jak to uciekają od dziewicy ? Dziewice i prawiczki są najlepsze a nie kurwy i kurwiarze którzy dają ile wlezie badbojom i badgerlom bo mają młode cipki i młode kutasy które interesują badbojów i badgerlów a jak im szpary i chuje zwiedną to polują na spokojnych frajerów.

Gość gość
Nowy w mieście dziś Obrażasz porządną kobietę, której nawet nie znasz, więc jesteś frajerkiem :P

gość dziś haha :D Przecież jak podam ich imina, to będą tylko jednych z wielu, dla ciebie a dla mnie wyjątkowe :) Lepiej daj spokój, bo zaśmiecamy autorce temat a dziewczyna chce wykorzystać ten rok i się trochę ogarnąć a ty znowu zaczynasz. :O

gość dziś Nie miałem zamiaru tu nikogo obrażać, prócz Smofa. Jeśli jednak odnieśliście takie wrażenie to przepraszam. 🖐️ Chodź myślę że aż nad to jesteście przewrażliwieni. Na szczęście to nie mój problem. :)

Ze Smofem to nigdy nie ma problemów :). Zawsze wiadomo co Mu życzyć. Pragnie zdrowia. To zdrówka Smofiku z Nowym Rokiem :) 🖐️

Gość gość
Spotkanie dwóch alkoholików w oparach absurdu. Urocze, tylko laski sobie nie obciągajcie. :D

Gość gość
28 latka to nie chciałaby nawet oddać moczu na takiego starego cwelucha jak nowy. Kobieta nowego jest w formacie jpg.

Gość gość
Nie zrozumiałeś debilu stary bo jesteś upojony alkoholem. Chodzi o to, że podstarzały cwel jak nowy nie ma szans u młodej kobiety.

Gość gość
Oni sie boja odpowiedzialności. Wiedza, ze Cie nie kochają, a jak jesteś dziewica to będzie to dla Ciebie cos ważnego nigdy seks bez emocji. W sumie dobrze o nich świadczy. Musisz znaleźć kogoś kogo to nie bedzie obchodzić (pewnie ich odrzucasz bo im nie ufasz) albo kogoś kto Cie pokocha.

Gość gość
Może trafiasz na takich, którzy mdleją na widok krwi. 4Imp