Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto chodzić na kebaba

Polecane posty

Gość gość

Czy warto chodzić na kebaby po tym co stało się w Ełku? Czy to jeszcze lokal gastronomiczny czy miejsce zbiorki ludzi wątpliwego pochodzenia ?

Gość gość
Oczywiscie, ze warto! Dzieki pozostawiomym tam pieniadzom wspierasz osiedlanie sie muzulmanow w Polsce i powolne oddawanie im kraju. :)

Gość gość
jest wiele kebabów prowadzonych przez naszych rodaków kiedyś chodziłam do takiej starszej pani około 65lat robiła kebaby ale splajtowała bo ją ciągle okradali tak czy siak robiła najlepsze kebaby jakie jadłam w sumie zawsze mi smakowały jak robili je Polacy bo ci z egiptu czy z turcji to takich dobrych nie robią bo oni według swojego smaku a my bądź co bądź mamy inny smak poza tym po obejrzeniu filmików na YouTube uważam że ta kultura ma to do siebie że ma wątpliwe przestrzeganie higieny

Gość gość
No akurat o higiene to raczej dbaja-przynajmniej o tylek,muzulmanin wysc z domu moze tylko z czystym tylkiem.ale nie wiem jak jest z myciemrąk ? Lepiej chodzic na kabab albo kebap do polakow.albo najlepiej zamienic sie na pizze .

jedzenie fasfodowe to sa smieci tylko kalorie i nie tylko i dla tego amerykanie sa najgrubsi na swiecie a np frytki z mac donalda sazrobione z wiencej niz z trzech czyli ziemniaki i olej i sól bo te ziemniaki mielo dodaja barwniki smakowe zapachowe konserwowe i substancje kture to skleji