Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem człowiekiem bez osobowości

Polecane posty

Gość gość

Jestem nieśmiała, nie potrafie rozmawiać z ludźmi, jestem totalnie niedojrzała, chociaż mam 23 lata, nie mam żadnych zainteresowań, pasji, nie potrafię się wysławiać, opowiadać, używac ładnych, złożonych zdań, jestem pierdzielonym leniem, potrafię cały dzień spędzić na oglądaniu idiotyzmów na yt. Krótko mówiąc jestem zupełnie nieciekawym człowiekiem, nudnym, bez wyrazu. I chociaż wewnętrznie chcę być inna, chcę coś osiągnąć, chcę być lubiana, otaczać się ludźmi, być duszą towarzystwa, znaleźć coś, co by mnie pochłonęło, ale nie potrafię. Po co ktoś miałby się ze mną zadawać? Sama ledwo ze sobą wytrzymuję... :(

Gość gość
Znajdź sobie jakieś hobby.

Gość gość
George nazywasz idiotyzmem ty stonko buraczana? :D

Gość gość
chętnie sobie znajdę, ale jak?

Gość gość
Bartek, co Ci dolega ?

Gość gość
c*****o

Gość gość
jestem taka nudna, że nawet nikt mi nie odp :(

Gość gość
Rozumiem Ciebie , znajdź pracę ale niech to będzie praca gdzie zawsze się coś dzieje gdzie jest zawsze dużo ludzi i będziesz zmuszona mieć kontakt z nim np. w barze , w dysotece , w restauracji , poszukaj tam pracy , szybko nauczysz się życia , ucz się w pracy od ludzi jak się wysławiają , zachowują odpowiadają , radziłabym prace w fajnym klubie na poziomie w barze lub jako kelnerka lub restauracji , obserwuj otoczenie i ucz się od nich ale tych dobrych rzeczy byś tylko się nie ,,zgubiła,, :) pozdrawiam :) Jeżeli chcesz coś zmienić w twoim życiu to znaczy że jesteś jeszcze wporządku ale zrób to teraz bo później może być za późno , obracaj się w śród ludzi , powodzenia :)