Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćZdesperowana

pomocy! Szantaż

Polecane posty

Gość gośćZdesperowana

Witam, o to moja historia. Mam 25 lat jestem mama 1,5 rocznego dziecka i żona od 5 lat. Niedawno dowiedziałam sie o romansie mężą . Zdradzał mnie jak byłam w ciąży i pożniej po porodzie. Postanowiliśmy sie roztać. Ja ktoregoś wieczoru postanowiłam wejsc na jakiś portal aby po pisać, wygadać sie. Zaczełam pisac z pewną dziewczyną S. Ona pisałą ze jest biseualna ze jest samotna a kobiety jej sie podobaja. Ja tez napisałąm ze kobiety mi sie podobaja ze chciała bym kiedyś spróbowac sexu z kobieta. Oj takie głupoty pisane pod wpływem alkocholu pożnym wieczore. Pisałyśmy emaile do siebie. Ja napisaąłm ze mam 25 lat na imie A. jestem z małej wioski. Ale emaile były coraz żadsze z mojej strony ( wróciliśmy do siebie z męzęm daliśmy sobie 2 szanse) pewnego wieczoru napisała o tym do S. Ona sie wściekła teraz pisze do mnie maile ze powie mojemu mezowi ze jestem lesbijka moim znajomym i rodzinie. Uwaza ze pomoże mi spełnić moje marzenia o byciu z kobieta. Bardzo mnie to martwi czy faktycznie moze mnie znależć i moich najbliższych? Zna moje imie i wiek to ze mam dziecko i imie meża. Nic wiecej To to tylko puste grożby? Pomcy jestem od kilku dni zmartwiona i boje sie

Gość gość
Napisz jej ze moze sobie pisać gdzie chce ale musi liczyć sie z tym ze spotka ja kara jakiej nie udźwignie bo tak sie składa ze twoj maz jest nerwus i pierwsze co zrobi to odszuka jej adres i ja odwiedzi i nie dajesz jej gwarancji jak to spotkanie sie skończy tymbardziej ze już powiedziałaś jemu z jaka wariatka prowadziłam rozmowy i co z tego wyszło. Po drugie zmień e-maila i sie nie martw bo na imię np. Kasia która ma dziecko i mieszka w małej mieścinie moze byc tysiące , ona wie ze jesteś naiwna i dlatego cię straszy. Nie wchodź z nią w żadna dyskusje. Jedyne co możesz to odpowiedziec jej ze twoj maz sam sprawdził ci pocztę i teraz chce jej rozkwasić ryja