Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zuzka9

Sylwester i k艂贸tnia

Polecane posty

Go艣膰 Zuzka9

Witam, zaczn臋 od tego, 偶e nie lubi臋 Sylwestra i tego przymusu bawienia si臋. Zawsze z moim partnerem sp臋dzali艣my t膮 noc na mie艣cie. Wygl膮da艂o to raczej tak, 偶e siedzieli艣my u mnie, ja przygotowywa艂am jakie艣 jedzonko, a p贸藕niej oko艂o 23.00 jechali艣my na miasto na pokaz fajerwerk贸w. Raz byli艣my ok. 2 godzin na mie艣cie, bo by艂 ciekawy koncert. Zazwyczaj nie chcieli艣my marzn膮膰 na dworze. Ja nie mia艂am ochoty co roku sp臋dza膰 tej nocy na mie艣cie, ale, 偶e nie by艂o ciekawszych propozycji, a m贸j luby nie chcia艂 sp臋dza膰 tej nocy w domu, to chodzili艣my na miasto. W tym roku ze wzgl臋du na malutkie dziecko zostali艣my w domu. By艂o fajnie, wed艂ug mnie bardzo fajnie. W艂膮czyli艣my sobie film. Za oknem mieli艣my bardzo 艂adny pokaz fajerwerk贸w, bo og贸lnie mamy 艂adny widok na miasto. I ja zachwycona m贸wi臋 jak 艂adnie, jak fajnie tak posiedzie膰 w domu, a on wypala tekst, 偶e na mie艣cie to jest klimat... Okaza艂o si臋, 偶e jemu potrzebny jest ten t艂um ludzi, 偶e oni tworz膮 klimat. Przykro mi si臋 koszmarnie zrobi艂o. Ja mu nie wystarczam. Wynik艂a k艂贸tnia podczas kt贸rej jeszcze us艂ysza艂am, 偶e przecie偶 wiadomo, 偶e nie mo偶emy wyj艣膰, bo dziecko. Ale pewnie gdyby nie dziecko, to pewnie zn贸w by mnie ci膮gn膮艂 na to miasto. Jest mi koszmarnie przykro, 偶e jemu tak ten t艂um potrzebny, 偶e nie chce ani razu sp臋dzi膰 Sylwestra tylko ze mn膮. Przesadzam? Chcia艂abym pozna膰 zdanie obiektywnych os贸b na ten temat...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
no a co w tym dziwnego 偶e normalnemu facetowi jest potrzebny t艂um i ogl膮danie fajerwerk贸w na 偶ywo a nie filmu kt贸ry obejrzy sobie o dowolnej porze w ci膮gu roku sylwester jest tylko jeden pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Facecikk
Zmie艅 sobie faceta, on niczego nie jest wart

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nierob tragedi nic sie niestalo ,on wyrazil swoja poinie ty swoj膮 i pokiego klutnie jakies ,nez sensu . Sylwek minol czas do roboty a nie szukac problemow ktorych tak naprawde niema.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zuzka9
Dodam, 偶e na co dzie艅 on nie spotyka si臋 z kolegami, mimo, 偶e mu nie zabraniam. Niech臋tnie chodzi na spotkania rodzinne. To ja cz臋艣ciej umawiam si臋 z kole偶ankami i z moj膮 rodzin膮. Przykro mi, 偶e nie potrafi tylko ze mn膮 sp臋dzi膰 ani jednego Sylwestra. I w momencie gdy ja wspominam, 偶e jest fajnie, on wypala z tym klimatem na mie艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zuzka9
Zapomnia艂am jeszcze napisa膰, 偶e rzadko sp臋dzamy wieczory na kanapie, raz na kilka miesi臋cy. Najcz臋艣ciej siedzimy przy kompach, on pracuje, ja co艣 czytam... wi臋c to nie jest u nas standard wiecz贸r i ogl膮danie filmu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 sp臋dzi艂 z tob膮 sylwestra a,偶e troch臋 ponarzeka艂 to nie tragedia.To 艂adnie z jego strony,偶e dotrzymywa艂 ci towarzystwa,bo gdyby chcia艂 to sam poszed艂by na miasto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zuzka9
Mo偶na by to by艂o por贸wna膰 do romantycznej kolacji. Siedzimy sobie, jest mi艂o, przytuli艂am si臋 do niego, da艂am buziaka, m贸wi臋, 偶e jest fajnie, a on... 偶e klimat jest na mie艣cie... jakbym w twarz dosta艂a, tak si臋 poczu艂am...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z twojej perspektywy tak to mo偶e wygl膮da膰, ale z jakiego艣 powodu facet przem臋czy艂 si臋 z tob膮 w dom.Mi艂o艣膰? On po prostu lubi takie klimaty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zuzka9
A dziecko by艂o planowane. 艢wiadomie si臋 na nie zdecydowali艣my.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szukasz dziury w ca艂ym. Ogarnij si臋 kobieto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Princessinthesky
My艣l臋 偶e troch臋 przesadzasz. Po prostu powiedzia艂 偶e woli sp臋dza膰 sylwestra na mie艣cie. Co nie oznacza 偶e jest mu oboj臋tne towarzystwo, przecie偶 zawsze robili艣cie to wsp贸lnie.

Udost臋pnij ten post