Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gliner

Auto dostawcze

Polecane posty

Gość Gliner

Zastanawiam się nad zakupem samochodu dostawczego.. Aktualnie zastanawiam się nad Dacią dokker.. Czy ktoś z was miał może jakiś kontakt z tym samochodzikiem? Specyfikację można obejrzeć np. tutaj: http://www.dacia.pl/samochody-nowe/dokker/ . Zastanawiam się czy to będzie odpowiedni samochód na dość ciężkie warunki . Chciałbym transportować tym różnego rodzaju materiały do sklepu.. Myślicie, że to autko nadaje się do tego typu zastosowań? Myślałem też nad alternatywami ale jakoś ciężko znaleźć coś w dobrej cenie. Może macie jakieś opcje?

Tak, ja miałem. Jak na samochody dostawcze, absolutnie niekatowane, dziwnie szybko wymagają wymiany silnika... 200 tkm - to rekord we flocie bez obróconej panewki, w tych rumuno-francuzach. ;) Polecam Fiaty. :)

Gość gość
jeśli chodzi o samochody dostawcze, to stawiałbym na coś od Mercedesa - w zależności od potrzeb Sprinter lub Vito prezentują się dość dobrze i sprawdzają pod wieloma względami. W Mercedes-Benz Warszawa mają obecnie jakieś promocyjne finansowanie na te modele nawet, warto rzucić okiem - http://www.warszawa.mercedes-benz.pl/pl/desktop/vans/new-vans/offers-overview/mercedes-sticker.html

Gość gość
man on the moon 2017.01.02 Jak zawsze idiotyczny post :(. Akurat w Dacii są montowane stare, sprawdzone jednostki Renault, które chodzą całkiem dobrze. Trzeba tylko pamiętać, by nie lać do diesla dziadowskiego paliwa. Mamy w firmie jeszcze 6 Megane II i na silniki narzekać nie można. Palą nawet w tej temperaturze.

Gość nikkitta
Zależy jakie parametry Cię interesują. Ja akurat wypożyczam z firmy Bziuk mercedesa sprinter. Całkiem nieźle się sprawdza.