Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet nie chce sie kochac w gumce

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze na poczatku nie mial z tym problemu, teraz twierdzi, ze nie lubi/nie dojdzie itp. Moze szkoda mu kasy na gumki, nie wiem. Nie mieszkamy razem, widzimy sie 2 razy w tygodniu, wiec zadych tabletek nie chce brac. On chce uprawiac stosunek przerywany, ale ja nie chce, boje sie ciazy. Dlatego ostatnio czesciej uprawiamy seks analny, on lubi, ja nie mam z tego przyjemnosci. Zaczyna mnie powoli ta sytuacja powoli irytowac, bo on mysli tylko o sobie i zeby jemu bylo dobrze.

Gość gość
Czyli z tego seksu nic nie masz, ale jednak d**y mu dajesz ze strachu że cię zostawi :P

Gość gość
Nie chce w gumce, nie ma wcale. Ja powiem Ci, że kiedyś miałam podobnie, coś mnie uczulilo w prezerwatywie, może wcale nie materiał a aromat i zaczęłam brać tabletki, brałam z przerwami na 2 ciąże 16 lat. Rozregulowalam sobie organizm, dodam że biorąc zaszłam w ciążę... odstawiłam, powiedziałam o gumkach, mąż że nie lubi, nosem kręci...ale ja już za hormony podziękuje. Albo gumka albo musi sobie zabieg zrobić albo szklanka wody zamiast, ale wtedy z nami koniec, potrzebuje seksu, bo po odstawieniu tabletek libido mam jak nigdy wcześniej :-) no i kupił prezerwatyw kilka dużych opakowań, do wyboru i koloru... anal mnie nie kręci, ale słyszałam że też lepiej i bezpieczniej w gumce. Ty postaw warunki, nie godz się na coś co Ci nie pasuje.

Gość gość
Hmm no nie mam, raczej nie ze strachu, chcialabym, zeby nam obojgu bylo dobrze w lozku, ale poki co to tylko on dochodzi, mowilam mu o tym, ale niespecjalnie sie przejal. Zreszta i tak sie ostatnio za bardzo nie dogadujemy, mi zalezy, ale widze, ze jemu przestalo, nie stara sie jak kiedys, wiec i tak to za dlugo nie potrwa.

Gość gość
gość dziś I chyba tak zrobie, bo juz dluzej tak nie chce.

Gość gość
poki co to tylko on dochodzi, mowilam mu o tym, ale niespecjalnie sie przejal x Bo ma cię w d***e, a mimo to ty nadal z nim jesteś.

Gość gość
Bo ma cię w d***e, a mimo to ty nadal z nim jesteś. x Chyba tak jest, chce tylko p******** tylko ja sie oszukuje, ze jest inaczej. Juz mielismy sie rozstac, ale postanowlismy jeszcze dac sobie szanse, w sumie to ja bardziej chcialam tego, niz on... Problem w tym, ze nie mieszkam w Polsce i boje sie znowu byc sama, tutaj czasami jest mi ciezko bez rodziny, czy znajomych, inaczej juz dawno bym go zostawila, bo to jak mnie traktuje w lozku i poza nim nie jest w porzadku. Ech smutno mi :(

Gość gość
On Cię tylko wykorzystuje do seksu, rzuć go, tracisz z nim czas. Jemu nie zależy na Tobie. Tulę :)

Gość gość
Mój sam grzecznie zakłada gumke i kupuje, bo nie chce żebym zaszła w ciążę i kocha mnie. Ci wasi nie kochają was. Ale i tak uważam że to prowo

Gość gość
Pamiętajcie kobiety, faceci od razu wiedzą, która tylko do seksu, która na związek, a która na kumpelę. Jeśli nie okazuje wam uczuć, nie inwestuje w związek czasu,nie dba o waszą przyjemność, czujecie, że to wam zależy bardziej, nic z tego nie będzie. Oni są tylko ze względu na darmowy seks, bez zobowiązań.