Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zaufanie

Polecane posty

Gość gość

Obecnie nigdy nie skrzywdziłem żadnej kobiety, byłem w trzech związkach w których zostałem oszukany i po prostu chciałem dać Sobie trochę czasu i poznać tą jedyną. Gdy 4 miesiące temu poznałem dziewczynę którą bardzo pokochałem, staraliśmy się budować mocny związek. nigdy wcześniej nie czułem takiej bliskości do drugiej osoby. Gdy ją widziałem to cały się cieszyłem i chciało mi się żyć. Po 2 miesiącach naszej znajomości powiedziałem jej że ją kocham, lecz ja od niej tego nie usłyszałem do tej pory, ale wiedziałem że darzy mnie wielką sympatią i chciała ze mną spędzać czas, zawsze mogłem na nią liczyć i zaufałem jej w 100% Ostatnio spadło na mnie kilka trudnych spraw, które mnie przytłoczyły i byłem bardzo skryty w Sobie, dziewczyna kilka razy zauważyła że coś jest nie tak, a Ja odtrąciłem Jej pomoc z nadzieją że to wszystko samo się ułoży i dojdzie to do normalnego tryby życia. Było mi bardzo ciężko Nie chciałem o tym zbytnio z nikim rozmawiać, . No i ostatnio nie wytrzymałem i w towarzystwie mojej dziewczyny, siostry i szwagra, wybuchłem taką złością, nienawiścią. Nakrzyczałem na nich, po prostu nie byłem Sobą i zaznaczę że nigdy mi się coś takiego nie przytrafiło. Siostrę i szwagra przeprosiłem i zrozumieli mnie i wybaczyli. Dziewczyna nie chce mnie znać od tego momętu ponieważ twierdzi że nie czuje się przy mnie bezpiecznie i że straciła do mnie całkowicie zaufanie. Starałem się jej to kilka razy wytłumaczyć dlaczego tak postąpiłem ale ona jest nie ugięta i nie chce więcej ze mną rozmawiać. Dodam że ona już kilka razy straciła zaufanie do kogoś innego bo ktoś ją skrzywdził i próbowała to odbudować i jej się to nie udało. Ja jestem w stanie zrobić dla niej wszystko i wierzę w to że jestem w stanie zapewnić jej bezpieczeństwo i dać jej ciepło z mojej strony. Co mam zrobić aby było dobrze? Ona nie chce więcej ode mnie nic a ja Sobie nie daję z tym wszystkim rady, jest mi naprawdę bardzo ciężko. Kocham Ją i naprawdę mi zależy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować