Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odwołać wesele..?

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od początku z moim narzeczonym znamy sie ładnych pare lat.. Ponad rok temu mi sie oświadczył byla mega szczęśliwa.. W połowie roku podjęliśmy decyzje o slubie i wielkim weselu.. Wszystko bylo w porządku dopoki mój narzeczony nie zaczął pracować na dwa etaty.. Pracuje ciągle nocki,weekendy a nawet święta mówi że robi to tylko dla mnie bym miala swoje wymarzone wesele.. Cieszę i doceniam to jednak on nie rozumie że zaczynam sie czuć bardzo samotna.. Nigdy Go nie ma a jak juz jest to śpimy ( nie mieszkamy razem) rozmawialam tyle razy ze oddalamy sie od siebie przez to ale on ma to gdzieś, twierdzi ze dobrze jest a mi Go naprawde brakuje i jak tak dalej będzie to nici z wymarzonego wesela, bo nawet nie mamy kiedy porozmawiać na ważne tematy, juz nie mówiąc o jakis rozrywkach.. Co byście zrobiły na moim miejscu? Przeczekac do ślubu czy odejsc..? Po slubie zadeklarował ze także będzie na dwa etaty robił..

Gość gość
czy Ty nie przesadzasz? chłopak pracuje dla Ciebie... doceń to, znajdź sobie może jakieś zajęcie a nie jojczysz