Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enamorada23

Bardzo drobny chłopak

Polecane posty

Gość Enamorada23

Witam. Mam chłopaka Hiszpana. Poznaliśmy się przez Internet i półtora miesiąca temu on przyleciał do mnie. Jesteśmy bardzo zakochani, jednak niepokoi mnie jedna kwestia. Mój chłopak ma 26 lat, lecz jest strasznie drobniutki. Nie jest tak strasznie wychudzony, ale ma drobniutką figurę, wygląda to jakby zatrzymał się na wieku nastoletnim i jego figura nic się nie zmieniła od tego czasu. Klatki piersiowej praktycznie nie ma, jest zupełnie płaski. Aha i nie jest niski ma 182 cm wzrostu. Kiedy był tu u mnie wszyscy się dziwili czemu on taki lichy, a w sklepie kiedy kupowałam alkohol musiałam nawet pokazywać dowód chociaż mam 23 lata, a wszystko to jego zasługa. Sam zresztą mówi, że mu ludzie mówią że wygląda na 16 lat. I tak się zastanawiam czy to możliwe żeby facet miał takie ciało jak nastolatek? Chyba tutaj w Polsce jeszcze nie widziałam nikogo z taką figurą i jestem zaskoczona trochę prawdę powiedziawszy.

Gość gość
Możliwe, a co? Boisz się że Cię okłamał co do wieku? To poproś żeby Ci pokazał paszport bo chcesz zobaczyć jak wyglądał w przeszłości, jak wyrabiał dokumenty, kiedykolwiek by to nie było.