Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enamorada23

Bardzo drobny chłopak.

Polecane posty

Gość Enamorada23

Witam. Mam chłopaka Hiszpana. Poznaliśmy się przez Internet i półtora miesiąca temu on przyleciał do mnie. Jesteśmy bardzo zakochani, jednak niepokoi mnie jedna kwestia. Mój chłopak ma 26 lat, lecz jest strasznie drobniutki. Nie jest tak strasznie wychudzony, ale ma drobniutką figurę, wygląda to jakby zatrzymał się na wieku nastoletnim i jego figura nic się nie zmieniła od tego czasu. Klatki piersiowej praktycznie nie ma, jest zupełnie płaski. Aha i nie jest niski ma 182 cm wzrostu. Kiedy był tu u mnie wszyscy się dziwili czemu on taki lichy, a w sklepie kiedy kupowałam alkohol musiałam nawet pokazywać dowód chociaż mam 23 lata, a wszystko to jego zasługa. Sam zresztą mówi, że mu ludzie mówią że wygląda na 16 lat. I tak się zastanawiam czy to możliwe żeby facet miał takie ciało jak nastolatek? Chyba tutaj w Polsce jeszcze nie widziałam nikogo z taką figurą i jestem zaskoczona prawdę powiedziawszy.

Gość gośćNNN
pewnie coś z hormonami nie tak. niech zacznie cwiczyc podniesie mu się poziom testosteronu. a swoją drogą jak Ci sie nie pdoba na 100% to szkoda marnować czasu.

Gość Enamorada23
No nie wiem właśnie, bo mówił że już kiedyś ćwiczył a siłowni ale nic mu to nie dało, żeby się sylwetka chociaż trochę zmieniła. Zauważyłam też, że seks nie jest dla niego aż tak bardzo ważny. Czy może być to spodowane jego drobną budową? Ja nie powiedziałam, że mi się nie podoba, bo ma bardzo ładną twarz i podoba mi się fizycznie, tylko po prostu jestem trochę zaskoczona jego figurą i chciałam się dowiedzieć czy to możliwe żeby był aż tak drobniutki jak nastolatek.

Gość gość
w Polsce też można spotkać tak drobnych panów, jesteś idiotką jeśli tylko patrzysz na ciało, on czuje, że nie akceptujesz jego ciała i ucieknie od ciebie -i bardzo dobrze! nie potrafisz kochać, jeśli liczy się dla ciebie tylko opakowanie...

Gość gość
w Polsce też można spotkać tak drobnych panów, jesteś idiotką jeśli tylko patrzysz na ciało, on czuje, że nie akceptujesz jego ciała i ucieknie od ciebie -i bardzo dobrze! nie potrafisz kochać, jeśli liczy się dla ciebie tylko opakowanie...

Gość Enamorada23
Ja nie powiedziałam, że nie akceptuje jego ciała. Byłam z nim bardzo szczęśliwa kiedy tu był i cały czas jestem, bo go kocham za coś więcej niż tylko ciało, poznaliśmy się bardzo dobrze i rozumiemy się świetnie. Uwierz mi on jest naprawdę bardzo drobniutki jak chłopiec, ja jeszcze nie widziałam takiego chłopaka tutaj w Polsce.

Gość Enamorada23
Aha i co sądzicie czy to, że seks nie jest dla niego taki ważny może być związane z jego sylwetką? I czy z wiekiem jego sylwetka może się trochę zmienić?

Gość gośćbbb
nie bierz do siebie tego co Ci ta agresywna pani wyzej napisała. Seks nie jest dla niego ważny? jeju może to kryptogej? chlopak ktory jeszcze poszukuje swojej tożsamości... i ta jego drobna sylwetka na to by wskazywałam przeważająca większość gejów jest właśnie taka licha z budowy.. Druga sprawa - masz prawo patrzeć na tzw opakowanie. I nie, nie jesteś idiotką. Partner to nie tylko tzw wnętrze, tu wchodzi także pociąg seksualny i to coś co sprawia, że czujemy chemię. Masz prawo powiedzieć, ze Ci sie taki ktoś nie podoba z wyglądu, nic to ze ma ladną twarz. Jeśli coś Ci nie odpowiada a intuicja (ten seks) podpowiada, że cos jest nie tak. Takie pierdy o wnętrzu czytałam i słuchałam całą młodość a potem brałam się za paskudnych nieatrakcyjnych chłopaków... Bywają gorsi niż Ci przystojni! Dla nich celem było udowodnić sobie, że spodobają sie komuś jeszcze, jeden non stop opdrywał inne dziewczyny, zdradził mnie, zdradził swoją byłą i cuda się działy na kiju... charaktery obaj mieli takie jak wygląd. rób to na co masz ochotę. a ciało mu się chyba już nie zmieni zakonczyl okres dojrzzewania i jesli silka na niego nie dziala to cóż poradzić

Gość gość
Pewnie to trans przerobil sie z kobiety na faceta