Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spojrzcie kobietki jak nas robią w balona w sklepach z ubraniami....

Polecane posty

Gość gość
a skąd wiesz ile kosztował wcześniej? widziałaś w sklepie? myślę ze akurat te 100, to jest warte, bo trochę tego materiału jest, poza tym promod ma z reguły dobrą jakość, a na skład trzeba patrzeć z kazdej marki.

Gość gość
Nie tylko w odzieżowych i nie tylko kobiety robią w balona. Szukam ławy do salonu. Miesiąc temu oglądałam ławy w jysku. Słysząc, że są tam teraz wyprzedaże do -70% pojechałam jeszcze raz, bo może coś tanio kupię. Okazało się, że ceny są bez zmian a na metkach dopisano tylko wyższe ceny, niby wcześniejsze :O

Gość gość
czy wy nie umiecie czytac? to wdzianko turkusowe z promod ma fatalny skład.tylko 12 procent wiskozy a reszta to poliester. to nie nadaje sie na zime bo nie ogrzewa...zero welny w skladzie..pelno tego typu wdzianek na wyprzedazach w galeriach.

Gość gość
no skład słaby...jak wiekszosć rzeczy w sieciówkach. ale czy widziałaś ile ten płaszcz przed przeceną kosztował?

Gość gość
BYLAM wczoraj w bonarce w krakowie i widzialam wlasnie ten sam plaszcz na wyprzedazy i napisane bylo na metce ,że kosztowal 34 8 złotych.Widzialam więc to dokladnie w sklepie stacjonarnym.Mysle ze oni to jakos zawyżają.Jak to mozliwe ,żeby takie slabej jakosci wdzianko kosztowalo az tyle?

Gość gość
ale promod to jest tych droższych sieciówek, tak jak np. Zara...mam trochę rzeczy z promod i większość tych szczególnie droższych jest na prawdę dobrej jakości...

Gość gość
koszule ze sztucznych materialow maja po 120-140 wiec tanio tam nie jest. ale i tak 5-6lat temu mieli duzo ladniejsze ciekawsze rzeczy

Gość gość
no takie składy i ceny mają najczęściej teraz ubrania z sieciówek, promod tu nie jest żadnym wyjątkiem...tylko jest różnica kupić taki płaszcz a 100 zł, a za 350 zł! a co ciekawe czesto np. spodnie dresowe dla dzieci z większą domieszką poliestru są droższe niż te 80, 1000% bawełny!

Gość gość
jak patrze na ich przeceny - sweterek ze 140 na 40zł to to chyba doskonale pokazuje jakie sa rzeczywiste koszty produkcji tego dziadostwa... + reszta by sklep zarobil.

Gość gość
Właśnie - mocniej przeceniają te z badziewnym składem.