Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adaśko22

oszust na ogłaszamy24.pl czały portal jest administrowany przez przestepców

Polecane posty

Czy ktoś z was wie że portal ogłaszwmy24.pl został stworzony przez oszustów a na pewno jest przez nich administrowany ???? Ogłoszenia - Banery reklamowe - Profesjonalne reklamy sklepów które oszukują klientów !!!! Na jakiekolwiek zgłoszenia ADMINISTRATOR NIE REAGUJE !!!! Ogłoszenia oszustów NIE SĄ USUWANE !!!! Ogłoszenie informujące iż takie a takie ogłoszenie jest oszustwem jest USUWANE PRZEZ ADMINISTRATORA !!!! Ogłoszenia oszustów dodawane są z użyciem takiego HTML jaki jest niedostępny użytkownikowi lecz tylko ADMINISTRATOROWI !!! ma ktoś na to jakiś pomysł ???? nawet nie można ustalić właściciela portalu, to jakiś absurd ......

Gość gość
Pewnie sterydy chciałeś kupić ? he he :)

nie, nie zupełni, to szerszy temat. zaczeło się od próby zakupu środków poronnych przez znajomą i to w jaki sposób ja oszukali i jak portal chronił oszustów. Zaczołem sie temu przyglądać i okazało się że jest to wielki oszukańcze przedsięwziecie robione we współudzale administratora

Gość gość
To zgłoś oszustwo na policję. Wiem, że juz kilka osób namierzyli i ukarali oraz dostali zwrot pieniędzy.

Gość gość
oczywiście niech ktoś s próbowuje zgłosić administratorowi cokolwiek... zero odzewu olewają wszystko OSZUŚCI !!!!! ogłaszamy24 oszuści !!!