Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miasto Namysłów woj opolskie

to ja gość od Namysłowa polkowskie nocą do oceny

Polecane posty

Gość gość
niech mama cie do psychiatry zaprowadzi .

Gość Nie nazywam się Aśka
Ty k****o! Odezwij się do mnie!

Gość gość
obejrzyj ten powyższy filmik i go skomentuj

Gość gość
komentarz (oczywiście bez oglądania tych idiotyzmów; nikt tego nie ogląda) JESTEŚ YEBNIĘTY i powinineś się leczyć

Gość gość
12:07 obejrzyj ten filmik i co ja jestem yebniety a gość od stolca gość od gwalcenia dzieci prawik co gołe foty zamieszcza czy fajfus co foty goofna daje na kafe co oni niby nie są yebnięci?

Gość gość
są yebnięci; tak samo jak ty i wszyscy powinniście siedzieć w zakładzie dla obłąkanych odcięci od świata i ludzi

Gość gość
12:29 ja niby w czym jestem yebniety co? Spójrz lepiej na siebie ciągle piszesz ze kazde miasto to dziura ciągle mnie obrażasz wyzywasz hejtujesz atakujesz niszczysz mi psychike piszesz obraźliwe komentarze ukradłeś mi kilka nicków i zarejestrowałeś je na niebiesko nie będę Ci tego udowadniać bo ja i ty doskonale o tym wiemy że ty mi je ukradłeś bo niby kto inny jak nie ty ps i udajesz wiele osób a potem piszesz ze nie pisze z jedną osobą choć dobrze wiesz że to ty piszesz jako te rzekome osoby ps i lepiej spojrz na siebie skoro tak mnie nienawidzisz i Namysłowa też nie to po chvja Wchodzisz na moje tematy nikt cię nie zmusza do tego ps i skoro nienawidzisz wsi i rolników to zrezygnuj z jedzenia bo gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł bo żarcie w supermarketach nie bierze się z kosmosu głupku

Gość gość
człowieku ogarnij się i zacznij leczyć głowę

Gość gość
12:50 ja mam leczyć głowę tak? Spójrz gościu od homocwela na siebie napisałem to w komentarzu powyższym z godziny 12:41 a do ciebie dalej to nie dociera

Gość gość
ten twój "komentarz" z 12:41 najdobitniej świadczy o tym, że potrzebujesz interwencji psychiatry

Gość gość
ps a ty nie twierdź gościu od homocwela że rzekomo dręcze psa i rzekomo trzymam psa na łańcuchu spójrz na ten filmik i niby gdzie pies jest udreczony i wystraszony no i niby gdzie ma łańcuch oświeć mnie bo nie widze na tym filmiku łańcucha https://www.youtube.com/watch?v=zVOB1SZwjF4

Gość gość
do psychiatry popaprancu !!!!

Gość gość
to ty do psychiatry bo widzisz rzeczy których nie ma skoro rzekomo mój pies na powyższym filmiku z 13:04 ma łańcuch to ja sie pytam gdzie ps nie jestem popaprańcem spójrz lepiej na siebie zakompleksiony frajerze za kogo ty sie uważasz co? przestań sie uważać za niewiadomo kogo i przestań sie wreszcie wywyższać

Gość gość
Up

Gość gość
Up