Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie wy kupujecie te dobre jakosciowo płaszcze zimowe z duza domieszka wełny?

Polecane posty

Gość gość

w sieciowkach rozpacz...ceny wysokie a nawet welnu niektóre nie maja w sobie ,tylko poliester. gdzie do cholery mozna kupic ładny ,elegancki plaszcz zimowy ,ktory nadaje sie i do sukienki i do spodni i nie kosztuje wiecej niz 400 zł teraz??widzial ktos takie?

Gość gość
Ja kupiłam przed zimą na Allegro za 20zł - w typie trencz. Tyle, że używany

Gość gość
do 400 zł nie kupisz dobrej jakości płaszcza. Wełniane widziałam w Solarze i gdzieś jeszcze, ale nie pamiętam.

Gość gość
NIESTETY NIE KUPISZ ZA TAKA CENE..

Gość gość
Ja kupiłam, wg mnie (i nie tylko mnie:-)) elegancki plaszcz w h&im. Kolor wielbłądzia wełna, krój szlafrokowy, cena 399 (skorzystałam ze zniżki 20%), skład: 60% wełna. Jest elegancki i dość ciepły, na podszewce.

Gość gość
Ja mam z orseya z 30 % welny. Jest dosc gruby i nadaje sie tylko na prawdziwa zime .

Gość gość
Kupiłam po sezonie na zalando jak była obniżka; dałam 150 zeta a cena początkowa to chyba jakieś 500, skład 70% wełny.

Gość gość
Naprawdę polecam Zalando, p[przesyłka za darmo, można odesłać jak coś nie pasi,. Mają już wyprzedaże, przejrzyj stronę i składy.

Gość gość
Ja kupiłam piękny płaszcz wełniany w zara nie pamietam juz 200 albo 300 euro. Cieplutki i jakość tez dobra moim zdaniem

Gość gość
300 euro to u nas 1200 zł to cała wypłata. Bardzo drogo

Gość gość
Przepraszam nie odczytałam ze do 400 ma byc. To ciezko bedzie, bo wełna niestety kosztuje. A moze jakiś używany w dobrym stanie wełniany tylko trzeba by było oddać do pralni na wyczyszczenie. U nas mozna czasem kupic pawie nowe rzeczy ktore kobiety sprzedają bo im sie znudziły. Sa rownież takie second handy z wyższej Polki ceny juz nie tak atrakcyjne ale za to rożne znane marki i świetna jakość

Gość gość
450 zł u mnie w miescinie 20 tys. w butiku. 3 zime w nim smigam. 70 % wełna , 20 % poliester, 10 % nylon. czarny, dopasowany, klasyczny. po butikach sie chodzi jak chce sie porzadny plaszcz a nie po sieciowkach

Gość gość
Za 400 zl chcesz porządny płaszcz ? Przykro mi ale nie kupisz. Ja dałam za mój 700 i nie kupuję się w galeriach bo to szkoda kasy. Płaszcz w h&M to szmata a nie płaszcz tak sama jak w każdym sieciowym sklepie.

Gość gość
Zobacz w necie na all płaszcze huna. Ja jestem bardzo zadowolona. Mają wełnę w składzie

Gość gość
Ja kupiłam rok temu po sezonie, ale nie w sieciówce, tylko w dużym sklepie z płaszczami, sukienkami eleganckimi dla starszych kobiet, a więc zupełnie klasyczny, 70 % wełny, bardzo porządny. Chyba im nie chciał zejść długo, może przez nietypowy kolor, bo miał kilka naklejek z cenami, od 600 zł do 120zł :)

Gość gość
jesli moge Ci cos doradzic autorko. Maz mi kupil 3 lata temu co prawda nie plaszcz, a dluzsza kartke (nieco za pupe) prawdziwy kożuch z fiterkiem za 900 zł :/ wg mnie bardziej sie oplaca niz plaszcz, ktory i tak z czasem sie zmechaci, a odlozyc lub kupic po sezonie, moze za 600-700 zł. Przepraszam z gory. Odnosnie tematu autorko juz tak stricte, tez staram sie kupowac naturalne materiały :/ jest naprawde ciezko i wqszystko duzo kosztuje. Na pewno nie kupisz nowego plaszcza za 400 zł chocby z 70% wełną w skladzie. Odłóż pieniadze, kup porzadna jedna rzecz. Moj korzuch jest jak nowy, a 3 zime w nim śmigam i nie wymaga czyszczenia jak plaszcz. Naparwde nie gniewaj sie, ze tak wyskoczylam jak Filip z Konopii

Gość gość
Kupi z firmy huna

Gość gość
a poszukac polskich producentow to nie łaska? nawet nie wiesz, ile jest dobrych producentow w pl.

Gość gość
A gdzie w Krakowie znajde plaszcza polskich producentow.?

Gość gość
Skoro tylu jest dobrych polskich producentów to może jakieś nazwy? Linki?

Gość gość
Te płaszcze szlafroki są ohydne.

Gość gość
a podoba sie wam model lidka z firmy huna?wygogujcie i ocencie

Gość gość
Mnie się podobają płaszcze huny. Za mowilam w zeszłym roku na Allegro ale rozmiarowka duża i kolor mi ostatecznie nie pasował i odeslalam. Ale jakościowo super.

Gość gość
Na pewno nie kupisz nowego plaszcza za 400 zł chocby z 70% wełną w skladzie. Odłóż pieniadze, kup porzadna jedna rzecz. Moj korzuch jest jak nowy, a 3 zime w nim śmigam i nie wymaga czyszczenia jak plaszcz. Naparwde nie gniewaj sie, ze tak wyskoczylam jak Filip z Konopii x o naprawde? za 450-490 zl 70% welny, fima De Facto - polska. znajdz na internecie butiki w których mozesz kupic ich rzeczy

Gość gość
Huna lidka mi się podoba, klasyka. Jeśli jesteś szczupła i dość wysoka, będzie super

Gość gość
autorko jesli jestes z krakowa, to na tandecie masz butiki od polskich producentow, az dziw ze nie wiesz i nie mowie o Chinczykach

Gość gość
ebay, jeden plaszcz z H&M, drugi studio mody, oba welna+ kaszmir

Gość gość
Huna-ladny, ja mam podobne ale jednak dlugie prawie do kostek ale to rzecz gustu. Jako zimowy plaszcz oczywiscie lepszy jest dluzszy.