Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierzę, nie wierzę, mój teść zostanie ojcem:)

Polecane posty

Gość gość
Skrajna nieodpowiedzialnosc. 10 latek i 66 ojciec, nie wiem czy smiac sie czy plakac. Mam 33 lata, moj ojciec 67, stracilam wlasnie mame i nie moge sie z tym pogodzic, a co dopiero jakbym miala 10 czy 20 lat. Nawet jesli rodzice beda dlugo zyc, to nie wyborazam sobie miec 86letniego ojca w wieku 30 lat. Glupota i egoizm.

Gość gość
gość dziś Dla jednych głupota i egoizm, dla innych nic niezwykłego. A strata rodzica zawsze boli. Nawet jak już się ma te 30 lat.

Gość gość
Biedna Edytka... Facet jej się trafił z byłą żoną na karku, której się boi, dzieciatego z "dziwną" synową. Będzie żałować. Oj będzie...

Gość gość
Autorko cieszysz sie jak głupi do sera.

Gość gość
Ja bym miała niesmak do starego capa, a ta głupia się podnieca. Co za kretynka. To już wole tą teściówke Dulską z dwojga złego.

Gość gość
Za mało najazdu na autorkę, stanowczo za mało wyzwisk, etatowa wyzywaczka, czas start.co to jest autorka określona tylko jako:" "Autorko ale jesteś głupia." "dzieciatego z "dziwną" synową" "Autorko cieszysz sie jak głupi do sera. " co to ma być, tu jest kafeteria, proszę się wyzywać dobitniej, a nie takie byle co.

Gość gość
"Ja bym miała niesmak do starego capa, a ta głupia się podnieca. Co za kretynka. To już wole tą teściówke Dulską z dwojga złego. " No już widzę poprawę, ale jeszcze za słabo, mocniejsze wyzwiska proszę.Skoro etatowo zajmujesz się na kafe wyzywaniem, to musisz się starać, anie takie piitu pitu.Dalej , ognia.

Gość gość
gość dziś To o dziwnej synowej napisałam ja. Mogę rozwinąć myśl. Facet odchował dzieci, jest dorosły i niezależny. Nie musi i nie powinien się tłumaczyć dorosłym dzieciom i byłej żonie z tego co robi, bo nikomu nie wyrządza krzywdy. A już tym bardziej synowej. Dlaczego synowa robi z tego aferę? Czy teść również śmieje się z synowej i dyskutuje na jej temat na forach internetowych? To jest JEGO życie i może zrobić sobie z nim co mu się podoba. A żal dorosłych, mających własne życie dzieci o to, że tatuś układa sobie życie i jest szczęśliwy jest żałosny.

Gość gość
"Ja bym miała niesmak do starego capa, a ta głupia się podnieca. Co za kretynka. To już wole tą teściówke Dulską z dwojga złego. " xxx A dlaczego miałabyś niesmak? Możesz to jakoś rozwinąć? Ciekawa jestem.

Gość ´ma on kochanke
mysle ze to dziecko twego meza!! ni tescia!

Gość gość
15:24 bo taki stary a taki głupi

Gość gość
15:18 A co mamy też mieć kisiel w majtach na tanią podniete autorki ? bo nie kumam

Gość gość
I co ? Mąż się cieszy że będzie mieć braciszka albo siostrzyczkę ? że wasze dziecko będzie miało ciocie albo wujka młodszego od siebie? Teściu zrobił sobie "Mode na sukces" z rodziny. Faktycznie mi powód do dumy

Gość gość
AUTORKO:) stare powiedzenie i się sprawdza,radzę bez podniety "jaka woda ,taki młyn,jaki tatuś taki syn" Zobaczysz jak to fajnie jak będa się partnerzy twoich dzieci cieszyć że ich teść poleciał na młodszą. Będze wesoło:)

Gość gość
gość dziś A ja mam 37 lat i bardzo kocham mojego 85-letniego Tate i nie wyobrazam sobie innego. Mam nadzieje, ze moje dziecko, ktorego jeszcze nie mam, tez bedzie kochac swoja stara mame :) Ale nie martw sie, bo jego przyszly tatus nie ma jeszcze 30 lat, ani nawet 27 ;)

Gość gość
Autorka się jara bo teść się jej podoba i pewnie by sama chciała żeby i ją zapłodnił

Gość gość
Prowo prowo ...ale ... Maż i 34 (!) lata młodsze rodzeństwo.. Macocha :P 6 lat starsza .Ciekawe to .A owa mityczna Edytka to poleciala na co właściwie ? Bo jak ładna to trudno zrozumieć -mieszkanie miała zadłuzone czy co ?

Gość gość
Haha a do ślubu z ogromnym brzuchem :D pewnie jeszcze w wianku :P :D ! I z dziadziem "panem młodym" .Chyba to wymysły .

Gość gość
gość dziś Haha a do ślubu z ogromnym brzuchem smiech.gif pewnie jeszcze w wianku jezyk.gifsmiech.gif ! I z dziadziem "panem młodym" .Chyba to wymysły xxx Jesteś głupią, zgorzkniałą, zacofaną, nieprzyjemną babą. Sorry musiała to napisać.

Gość gość
Teściu zrobił sobie "Mode na sukces" z rodziny. Faktycznie mi powód do dumy xxx Teściu ma prawo robić co chce i jesteś ostatnią osobą, która ma prawo to oceniać. Tak jak i jego synowa.

Gość gość
gość dziś 15:24 bo taki stary a taki głupi xxx Jak był młody to był jeszcze głupszy, więc przynajmniej dobrze rokuje.

Gość gość
A owa mityczna Edytka to poleciala na co właściwie ? Bo jak ładna to trudno zrozumieć -mieszkanie miała zadłuzone czy co ? xxx A Ty masz jakiegoś faceta? Jeśli tak to na co Ty poleciałaś?

Gość gość
, czyli mój Mąż będzie teraz miał nową "ciocię"? x Widać,że to prowo, dorosła kobieta wiedziałaby, że jej mąż w tym wypadku miałby brata lub siostrę a nie ciocię ..

Gość gość
, czyli mój Mąż będzie teraz miał nową "ciocię"? x Widać,że to prowo, dorosła kobieta wiedziałaby, że jej mąż w tym wypadku miałby brata lub siostrę a nie ciocię .. xxx Tu chyba chodziło nie o dziecko a o narzeczoną ojca.