Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagłupia

depo provera błagam o odp

Polecane posty

Gość jagłupia

dziewczyny ! zrobiłam ten zastrzyk (tak jestem kretynką ) byłam u gina na wizycie po połogowej i jakoś tak z gadki wyszło i zamiast się zastanowić , przemyśleć przeczytać to podsunął mi pod nos kartkę A4 (niby ulotka) wypisane zalety i wady ale zapewniał,ze kobiety "chwalą to sobie ) durna byłam i zrobiłam zastrz. bez nawet konsultacji z mężem (już mówiłam kretynka ze mnie ) to było 12.12.16 byłam wtedy 8 tyg po porodzie, nadal karmię, od razu po zastrzyku cholernie mnie rozbolała głowa , na nast dzień wyszły mi syfy kt nie miałam od lat , w sylwestra czyli po 20 dniach od zastrzyku dostałam krwawienia i bólu brzucha (ból był już wcześniej - podbrzusze i jajniki ) wiem,ze tu już były takie wątki ale proszę o odp dziewczyny kt to brały 1) czy na pewno ten syf nie ma wpływu na mleko tym samym na dziecko ? 2) po jakim czasie organizm powraca do normy (kiedy znikną mi te syfy , ból głowy , brzucha? czy tyle ile trwa zastrzyk 3 mies? czy dłużej ? czy znacie jakieś kuracje odtruwające ? czy można jakoś zregenerować organizm ? nie wiem już sama co robić przeczytałam o tych guzach, mięśniakach jestem przerażona. to moje drugie dziecko i już nie planuje więcej. jako nastolatka latami brałam harmonet (8 lat) i nie miałam żadnych skutków ubocznych.. jakiego lekarza szukać ? dobrego gina czy endokrynologa? 3) kiedy minie mi ten ból glowy

Gość gość
up