Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgoscgoscgoscgoscgoscgoscgo

czy to normalne ze w 6.7 tygodniu ciąży pobolewa brzuch.bardzo proszę o odpowied

Polecane posty

Nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie w internecie. Podobno może pobolewać w terminie miesiączki. Ja powinnam mieć miesiączkę dwa tygodnie temu. Czule czasem lekkie pobolewanie na środku, jakby kłucie tylko po jednej stronie. Czy to normalne? Dodam, że nie boli to jakoś bardzo, bardziej jakby coś tam się działo... Bardzo proszę o odpowiedź, nie wiem czy powinnam pilnie zgłaszać się do lekarza? Wizytę do lekarza mam dopiero za 2 tygodnie. Lekarz jeszcze niepotwierdzał mi ciązy, ale niemam miesiączki, 2 testy pozytywne, mam powiększone, bolące piersi.

Gość gość
Ja miewalam bole, niekoniecznie w czasie, gdy powinna byc normalnie miesiaczka, tez sie troche obawialam, ale wszystko dobrze. Wszystko w srodku sie zmienia, jedna lekarka mi powiedziala, ze taki bol miesiaczkowy moze towarzyszyc przez kilka miesiecy... Jesli sie boisz to moze jedz do szpitala, chyba, ze zadzwonisz do lekarza i pojdziesz wczesniej, powiesz o swoich obawach.

Gość gość
Tak mnie tez bolal i to nawet czasami bardziej niz przed okresem w jednej i drugiej ciazy i to dluzej niz ksiazkowo. Dopiero kolo 10 tyg mnie przestalo. Teraz juz czuc ze to bardziej rozciaganie.

Gość gość
ja tez mialam takie bole, zwlaszcza po wysilku. przypominaly te miesiaczkowe. przeszlo ok 8-10 tyg.

Gość gość
Najczęściej to norma. Chyba że są na prawdę mocne, że nie da się funkcjonować, wtedy wskazana konsultacja. Mnie akurat nie bolało, bo ja tak mam że mnie też podczas miesiączki nie boli. Ale miałam inne atrakcję...

Gość gość
Dość długo odczuwalam różnego rodzaju bóle w podbrzuszu i wszystko bylo ok.

Dziękuję bardzo za odpowiedzi ! Jestem już trochę uspokojona. To nie są silne bóle, bardziej na zasadzie, że czuję, że coś tam się dzieje. Słabiej mnie pobolewa niż przed okresem. Za dużo się chyba naczytałam o możliwych ciążach pozamacicznych itp..... To moja pierwsza ciąża i chciałabym, żeby wszystko było dobrze. Zadzwonili do mnie z poradni i przełożyli wizytę do mojego lekarza na najbliższy poniedziałek. Jeśli nic nie zmieni się, poczekam po prostu do poniedziałku.

Gość gość
Mnie w pierwszej ciazy zaczął bolec brzuch tydz przed okresem który nie przyszedł. Bolało mnie non stop i to bardzo i było wszystko ok. Czułam się jakbym miała okres prze kilka tyg, tak do 11-12 tc. Przestało mnie bolec jak jechałam w góry i zaczęły się zmiany ciśnienia. Serio. Przez tydz czułam się jak nowo narodzona a w drodze powrotnej znow zaczynał pobolewac. Przestało jak zaczęłam drugi trymestr. Teraz w drugiej ciąży pobolewa ale nie boli tak jak wtedy. Czasami coś zakluje, coś pobliżu jak na okres ale ogólnie nie boli. I boli jak mam pecherz pelen.Gorzej czuje więzadła przy nagłych *****ch i kaszlnieciach