Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner chce donieść że planuję usunąć ciążę

Polecane posty

Gość gość
jeżeli usuniesz ciązę do końca zycia o tym nie zapomnisz i nigdy nie zaznasz szczęścia , przemyśl to -potem będzie już za późno ,ja bym urodziła i zawsze wybieram zycie nie śmierć- a zawsze Bóg a nie człowiek decyduje o początku życia i o jego końcu- trzymam kciuki ze wybierzesz zycie swojego dziecka ono już jest pod twoim sercem

Gość gość
Wiekszosc mlodych ludzi to dzis zapatrzeni w siebie egoisci. Takie czasy.

Gość gość
Rozumiem aborcję spowodowaną nieuleczalną, ciężką chorobą, usunięcie ciąży będącej wynikiem gwałtu, ale aborcja "bo i się nie chce dziecka chować" to masakra :O:O

Gość gość252
To nie jest tylko Twoje dziecko, ale też Twojego Partnera, Ty Go nie chcesz, On Je chce. Sprawa prosta, rodzisz i oddajesz ojcu, zrzekasz się wszelkich praw i płacisz alimenty. Każdy jest szczęśliwy, a dziecko żywe. Możliwe że to jedyne dziecko, które spłodzi w swoim życiu Twój Partner, a Ty będziesz miała jeszcze wiele okazji być w kolejnej ciąży...

Gość gość
Pisalam juz, nie moglabym tak po prostu porzucić dziecka.

Gość gość
Ja urodzi lam w wieku 26 lat pierwsze dziecko. Drugie jak mialam 34 I powiem Ci ze po 30 jest gorzej, nie chce sie juz, wiek robi roznice, mniej energi wiecej problemow przynajmniej u mnie. Wolalabym miec je wczesniej.

" gość252 dziś To nie jest tylko Twoje dziecko, ale też Twojego Partnera, Ty Go nie chcesz, On Je chce. Sprawa prosta, rodzisz i oddajesz ojcu, zrzekasz się wszelkich praw i płacisz alimenty." Sprawa jest prosta-takich co piszą zmusić do płacenia alimentów-to by było wspaniałe:D.

Gość gość
Moim zdaniem nie powinnas usuwac, bo kolejnej ciazy z tym facetem moze juz nie byc. Niby go kochasz, wiec...?

Gość Nanchen555555
Nie wierze w to co czytam. Pasozyta? Jak mozna nazwaz tak wlasne dziecko? 3 msc temu poronilam pierwsza ciaze. Autorko jestem w Twoim wieku! Teraz jestem w kolejnej jest to 5 _ 6 tydzien i w poniedzialek mam pierwsza wizyte u lekarza i modle sie zeby wszystko bylo dobrze . Zamierzam na czas ciazy zrezygnowac z pracy... pomysl ci bedzie jesli to zrobisz a w przyszlosci nie bedziesz mogla ponownie zajsc w ciaze albo utrzymac? Wiesz co znaczy lyzeczkowanie? Ja to mialam i wiekszego bolu nigdy wczesniej nie czulam . Prosilam w szpitalu zeby mi dali srodki przeciwbolowe. Plakalam z bolu mialam ciagle uczucie ze chce mi sie siku czulam sie ppgryziona przez psy od wewnatrz ...niewiesz jaki to slad zostaqia w psychice

Gość gość
Tu autorka Zamówiłam już tabletki wczesnoporonne. Nie do konca mi z tym dobrze, ale to nie czas na dziecko.

Gość gość
do gość wczoraj - ile stara babo napieprzyłas dzieci, że twierdzisz, że młodzi są egoistami, no oczywiście, mają rację, nie każdy taki głupi jak ty, napieprzyć dzieci i orać 24 godzin na dobę przez całe życie, bo najpierw swoje dzieci a później wnuki. Życie nie składa sie tylko z pieprzenie i rodzenia, z życia trzeba umieć korzystać.

Gość gość
do do gość wczoraj - kaczyński stary chłop i też wygodny,

Gość gość
Jeśli… - nie planowałaś ciąży, a stało się… - jesteś w ciąży i źle ją znosisz, - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto jest w nieplanowanej ciąży, - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto źle znosi ciążę … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić... Zadzwoń lub napisz do nas. Telefon - Chat – Email Zaufania k o n t a k t @ n e t p o r a d n i a .pl w w w. n e t p o r a d n i a .pl 58 6 915 915 Jesteśmy codziennie od 18.00 do 23.00

Gość Azwwawa
Dzień dobry. Wraz z mężem nie mamy i nie możemy mieć dzieci. Chcemy adoptować. Jeśli byłby ktoś zainteresowany,kto chciałby oddać dziecko do adopcji,znając mu rodzinę to zapraszamy po więcej szczegółow. azwwawa@gmail.com

Gość gość
Potrzebuje kontaktu z autorką