Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet obraził się na mnie strasznie o TEN tekst. Czy naprawdę przegięłam?

Polecane posty

Gość gość

Rozmawialiśmy wieczorem o 'tych sprawach'. Zapytał mnie, czy jest dobrym kochankiem. Powiedziałam, że tak, cudownym, co prawda nie mam porównania, ale dla mnie jest idealny. Tak bardzo się obraził o "co prawda nie mam porównania", że rozłączył się i nie odbiera telefonu. Czy naprawdę przesadziłam? Chciałam podkreślić, że jest tym jedynym, a widzę, że odebrał to na opak :O

Gość gość
Przewrażliwiony jest. Ile ma lat?

Gość gość
powinien się cieszyć że go nie zdradzasz co za burak :O

Gość gość
Pewnie wolałby żebyś miała przed nim stu facetów i teraz mogła wyrazić opinię na temat tego, że on jest z tych stu najlepszy :D

Gość gość
27. Tak też myślałam - nie powiedziałam przecież nic złego. A teraz płaszczę się i wypisuję do niego smsy, jakbym niewiadomo co zrobiła :/

Gość gość
to jest *****cz zerwij z nim autorko i zwiąż się z prawiczkiem czystym niepokalanym

Gość gość
Głupi, zakompleksiony kutafon.

Gość gość
Przestań się płaszczyć, bo dajesz mu nad sobą władzę. Nic złego nie zrobiłaś, zachowuje się jak zakompleksiony nastolatek. A Ty ile masz lat?

Gość gość
25

Gość gość
Przecież stwierdziłas fakt. Jak się z nim zobaczysz, to spójrz mu głęboko w oczy i powiedz, że rozłączanie się i nieodbieranie telefonu jest bardzo niekulturalne i żeby tak więcej nie robił.

Gość gość
Nic złego nie powiedziałaś, nigdy się nie płaszcz przed nim.

Gość gość
Dziękuję Wam za odpowiedzi. Jak się człowiek pokłóci i ktoś rzuca słuchawką, to aż się zaczyna zastanawiać, czy to nie aby jego wina. Dobrze, że mogłam liczyć na opinie z zewnątrz:)

Gość gość
Moim zdaniem uznał, że będziesz kiedyś chciała to porównanie mieć i tego się boi.

:D a co chciał być lepszym niż np. jego kolega zresztą CHUJ JEDEN WIE O CO WAM CHODZI, seksualniacy, wszyscy do odstrzału, psychopaci:D

Gość gość
Pomijając jego głupie obrażanie się ... To musisz mieć porównanie aby wiedzieć czy jest dla ciebie dobry czy nie? Nie wiesz co cię podnieca i satysfakcjonuje? :O Co za durne gadanie z tym porównaniem.

Gość gość
"masz 27 lat i dopiero od niedawna nie jesteś dziewicą?pechowiec.gif chore" x powiedziała 28-letnia dziewica HAHAHAHA :D:D:D

Gość gość
srasem, a nie asem

Gość gość
a myślisz idiotko, że seksualne osoby roochają się z kim popadnie? skoro to jej pierwszy chłopak to i nic dziwnego że i pierwszy seks

Pomijając jego głupie obrażanie się ... To musisz mieć porównanie aby wiedzieć czy jest dla ciebie dobry czy nie? Nie wiesz co cię podnieca i satysfakcjonuje? pechowiec.gif Co za durne gadanie z tym porównaniem. x seksualność to dla kobiety nowość, którą wprowadza mężczyzna, feministko x gość dziś a myślisz idiotko, że seksualne osoby roochają się z kim popadnie? skoro to jej pierwszy chłopak to i nic dziwnego że i pierwszy seks x czemu pierwsza część wyklucza drugą Twojej wypowiedzi, niemiła osobo:D niby nie są puszczalskie, ale co chłopak to seks, bez żadnych zobowiązań małżeńskich:D dajesz swoim braciom i siostrom złą opinię wypisując takie rzeczy

Gość gość
Przestraszył się,ze byłaś morową dziewica, wiecej się nie odezwie :-( następnemu się nie chwal liczba partnerów

Gość gość
Ona napisala 25 kup se okulary i dobrze ze sie dziewczyna szanuje

Gość gość
https://www.facebook.com/MalanajakamiloscTysiegodzisz/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf "Wiele kobiet myśli, że to one są winne. Bo za mało robią, za mało się starają. G****o prawda. To jest największe s************o ludzi, którzy (...) wykorzystują słabość osoby, którą chcą zdominować. Są jak pasożyt, który wysysa z Ciebie wszystkie siły życiowe i wmawia Ci, że jesteś robalem"... /Patryk Vega/

jak się szanuje, jak ślubu nie mają, lol, zresztą i dobrze, bo on ją zaraz puści w trąbę z jej koleżanką, która będzie miała porównanie.

Gość gość
"seksualność to dla kobiety nowość, którą wprowadza mężczyzna, feministko" x Żadna nowość, od okresu dojrzewania człowiek zaczyna mieć pragnienia, fantazje czy fetysze. Zwłaszcza dziś, w dobie internetu, gdzie o wszystkim można przeczytać i wszystko zobaczyć. Ja nie wiem jak można nie wiedzieć czego oczekuje się w łóżku. Może takie kobiety nie mają pragnień seksualnych, nie interesują się zbytnio tą sferą życia albo są oziębłe, nie wiem.

Gość gość
idiotka broken porównuje seks z własnym partnerem do puszczania się z obcymi fagasami na dysce w kiblu... ale czego się spodziewać po tej amebie

Gość gość
" niby nie są puszczalskie, ale co chłopak to seks, bez żadnych zobowiązań małżeńskich" x a nie przyszło do łebka że nie każdy jest wierzący i nie każdy chce ślubu?