Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osob które choć raz w życiu były naprawdę zakochane

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie czy jesteście kobietą czy mężczyzną i ile razy w życiu byliście zakochani no i moze ile macie lat. Chcę wiedzieć ile mniej wiecej razy mozna się naprawdę szczerze zakochac. Ja zacznę: Kobieta 25, byłam zakochana 1 raz ale mam nadzieje ze sie jeszcze zakocham

Gość gość
oj to się ciesz ja też mam 25lat i nigdy nie byłam zakochana :( może i to lepiej

Gość gość
kobieta, 23 i pół lat, raz prawdziwie i głęboko, od kilku lat to trwa. A tak to zauroczenia, raz takie głębsze, ale wtedy to nie była miłość

Gość gość
Uwierz mi że lepiej :) Miłość jest super uczuciem dopóki coś sie nie zepsuje i jest koniec. Teraz czuję że ciężko będzie mi znowu się zakochac.

Gość gość
Kurde.... potwierdzacie jak na razie ze prawdziwa miłosc przeżywa sie tylkko raz w zyciu

Gość gość
Facet 24, raz i mi nie przejdzie nigdy

Gość gość
To jeszcze raz ja z 23:13 Zauroczen było pare ale miłość tylko raz i trwa to już ze 3 lata.

Gość gość
w mojej matce był zakochany taki facio no ale ona go nie chciała wyjechała ze wsi poznała mego ojca kiedyś jak przyjechaliśmy do babci to we wsi była impreza a ten facio tam był i jej powiedział że nadal ją kocha mimo upływu lat a ten gościu normalnie żonaty i dzieciaty normalna masakra :O szkoda mi jego żony fakt że jej nie było tam i może nie wie ale to straszne być z kimś kto kocha inną

Gość gość
Tylko że to niespełniona miłość. Tyle lat ją kochał ale nigdy nie dostał. A gdyby byli razem i np cos by im w sobie zaczeło nie pasowac to pewnie milosc by przeszla

Gość gość
Ale tak zakochany na zabój czy zakochany ze dobrze wam bylo razem??

Gość gość
23.17 a co cie on obchodzi Matka go nie chce i już i chyba to jest ważniejsze.Zakochany?pewnie był gowniarzem wtedy a tacy nie rozróżniają co to miłość a co sympatia

Gość gość
Kobieta , prawie 25 lat. Zakochana raz (od 6 lat)

Gość gość
Kobieta 37 Pierwszy raz w życiu prawdziwie zakochana(7l)

Gość gość
2 razy .Gdy mi życzą zakochania by ogłupieć z miłości, proszę by cofnęli to życzenie. Okres szaleństw i głupot już za mną.

Gość gość
Kobieta 28. Pierwszy raz zakochałam się będąc nastolatka, w wieku 15lat 2 raz w wieku 25lat . Bardzo mocno i nieszczęsliwie ..mija 3 rok. Na szczęście! To już koniec .

Gość gość
Kobieta, 2 razy w życiu na zabój i nieszczęśliwie

Gość gość
36 lat, kobieta, zauroczona ze wzajemnością kilka razy, na prawdziwa miłość nadal czekam.

Gość gość
A co to jest na zabój? Jakie brzydkie określenie.

Gość gość
36 - raz od pierwszego wejrzenia PS nadal go kocham :)

Gość gość
53 lata, facet zakochalem sie w wieku 21 lat-nieodwzajemnione- do dzisiaj zona atrakcyjniejsza, inteligentniejsza, zaradniejsza, milsza ... Nie wiem sam dlaczego ciagle jeszcze o niej mysle. Masakra ! Zaprzedalbym dusze diablu zeby moc tak pokochac zone !

Gość gość
to smutne :(

Gość Julitka1302
Kobieta, lat 31. Tak mocno, mocno to chyba 3 razy - pierwszy raz w liceum, byliśmy krótko razem, bo tylko miesiąc, a ja długi czas po nie umiałam z nikim być, ciagle tylko tamten chłopak się liczył, nawet jak wziął ślub. Dzięki Bogu teraz mi minęło i mijam go obojętnie (choć to dobry facet, ale nie kochał mnie). Drugi raz,.... sama nie wiem czy to była taka prawdziwa miłość, ale na pewno wielkie uczucie, mogłabym dla niego zrobić wszystko - ale i w tym przypadku mimo, że byliśmy razem traktował mnie naprawdę źle, tylko czasem był super i tych chwil się trzymałam. Walczyłam z tym uczuciem 3 lata, wiedząc, że nie ma sensu. Naprawdę chora miłość, rozstałam się z nim, ale wciąż miał nade mną władzę. Pewnego dnia nagle trach! Strzeliła strzała amora i mimo, że w piątek mogłabym uczciwie powiedzieć, że kocham tamtego to w niedzielę nic, a nic już nie czułam. Dzięki Bogu tym razem to była wielka miłość z obu stron i nie miałam powodów żeby ją w sobie zwalczać. Jesteśmy 5 lat razem, a ja nawet jak jestem w pracy to tęsknię za nim. Tamte 2 miłości też były wielkie, pewnie gdyby były wzajemne to bym je pielęgnowała, a nie zwalczała w sobie.

Gość gość
mężczyzna, 24 lata zakochalem się trzy lata temu i do tej pory nie widzę świata poza tą osoba

Gość gość
mi sie podobalo kilku facetow.

Gość gość
nie spotkalam prawdziwej milosci.

Gość gość
byla zakochana bez wzajemnosci

Gość gość
Kobieta 39 lat zauroczona byłam pare razy, jednak zakochałam się 20 lat temu i nadal z nim jestem. Krótko po poznaniu mego obecnego- zakochałam się w innym platonicznie, to trwa do dziś niestety:( Mimo , że minęło tyle czasu, mimo że bardzo kocham mego partnera , tego drugiego również kocham platonicznie. On nic nie wiedział przez ten cały czas...