Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waszym zdaniem huligani?

Polecane posty

Gość gość

To patrioci? Czy hasła narodowe to tylko pretekst do bijatyk? Czy taki dress tak na prawdę wie co to Polska, niepodległość? Szacunek do innych obywateli? Rozpocznijmy dyskusje, a najpierw zastanówmy się

Gość gość
dyskusja to powinna byc skąd się ci mordercy wzieli w naszym kraju. To po pierwsze.Ale polskojezyczne media wola sie zajmować "atakiem na kebab" .

Gość gość
Ja mówię o dresiarzach, huliganach teraz.

Gość gość
Taki "dres " to cie będzie chronil jak zrobi się niebezpiecznie wiec wiecej szacunku inteligencie w rurkach.

Gość od rurek
Jestem dziewczyną. Mam wątpliwości.

Gość gość
Takie "dresy" robiły za szmalcowników w czasie II w.św., albo sami tępili Żydów, kradnąc ich dorobek. Wtedy sprzedawali ludzi za wódkę, słoninę i szelki, dzisiaj zrobią to za działkę amfy.

Gość od rurek
Sama chodzę w dresach, ale bandytami gardzę:)

Gość gość
Patrioci, a huligaństwo to całkiem co§ innego. Nie wierze, że bandzior obroni kogoś.

Gość gość
sami żydzi sprzedawali innych Żydów a nie zadne dresy.To zalezy od charakteru i innych czynników a nie bycia jakims sebixem. Nie kazdy patriota jest bandytą,a nie kazdy bandyta jest patriotą.Ale myślę,że "swoi" zawsze powinni miec handicap przed cala reszta.Tak jak majac dziecko ,które sie tobie urodzilo powinno byc dla ciebie najważniejsze. Co nie znaczy zeby od razu gardzic wszystkimi innymi .

Gość gość
Wybacz, ale to nie Żyd szantażował moją babcię, za przechowywanie żydowskiego dziecka. Tamto ścierwo było przed wojną odpowiednikiem dzisiejszych kiboli itp., a podczas okupacji wysługiwało się Niemcom i robiło za panisko. Nikt nie krytykuje tutaj patriotów. Mamy tylko obrzydzenie do chamskich półgłówków, okazujących swój "patriotyzm" przez bicie i poniżanie normalnych, zasymilowanych w Polsce imigrantów.

Gość gość
Przez chuliganów stadionowych, wielu normalnych kibiców nie chodzi na mecze. To powód niezapełnionych stadionów.

Gość gość
Zauważyłam, że z każdym miesiącem poznaje coraz więcej patologicznych osób. Czyżby dużo takich się namnożyło?

Gość gość
gość wczoraj To patrioci? Czy hasła narodowe to tylko pretekst do bijatyk? X Niestety preteks do huliganki. W większości.

hm, nie wszystkie te agresywne środowiska patriotyczne są zdrowe, ale mają największe szanse na fizyczne poradzenie sobie z całą tą zarazą semicką, bez chodzenia w wymienianki

Gość gość
Broken: ustaliłaś już, kto cię w sylwestra zapłodnił ?