Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pilnie potrzebuje rady

Polecane posty

Gość gość

Hej, pierwszy raz pisze na forum. Jest taka sprawa, biorę tabletki antykoncepcyjne i ominęłam kilka dni, w sensie brałam nieregularnie 4 tabletki tak myśle, ale to na początku, z tym, ze i tak je zażywałam, ale dzień po terminie. Teraz po tabletkach miałam okres i znowu zaczęłam brać od poniedziałku. Wczoraj No chłopak mnie zaskoczył, ale nie miał zabezpieczenia No to ja się sprzeciwiłam, były zabawy i miał wytrysk nie duży i nie wiem czy go wytarł, ale bezczelnie na hama mi go wsadził, oczywiście się wkurzyłam i wyszłam. Moje pytanie czy zajdę w Ciąże? Chce wziąć tabletkę dzień po, ale nie wiem czy jest dostępna bez recepty, może panikuje, a może nie?

Gość gość
Nie rozumiem. Masz partnera, współżyjesz regularnie, dziecka nie chcesz, ale antykoncepcji przypilnować nie potrafisz? Tak ciężko zażyć raz dziennie tabletkę? Wystarczy przypomnienie w telefonie, jak tak źle z Twoją pamięcią.

Gość gość
Zajść w ciażę nie jest tak łatwo wbrew pozorom. który to był dzień cyklu i jak długie masz cykle, szanse na ciąże są zawsze, czy jest to stosunek przerywany czy też nie... nikt Ci tego teraz nie powie, poprostu pod koniec cyklu zrób test i się dowiesz, tabletek Ci nie proponuje bo jest to wbew mojej opini, skoro masz odwage współżyć to chyba kwestia dziecka z chłopakiem dawno wyjaśniona, żadna metoda antykoncepcji nie jest w 100 % pewna

Gość gość
Temat: Chciałabyś porozmawiać? NETporadnia.pl: Telefon - Chat – Email Zaufania Zachęcamy Ciebie do rozmowy. Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i netporadnia.pl albo kontakt@netporadnia.pl Jesteśmy do 23.00 Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję. Zachęcamy do rozmowy

Gość gość
Ci/pa rządzi głową.