Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutnaisamotnaa

robienie loda za kase

Polecane posty

Gość gość
Madzento a chcesz na @

Gość spokospoko
To jest jakas ladna dziewczyna chetna na lodzika za 150 zl? Warszawa

Może lepiej ci poszukać jakiegoś sponsora będziecie się spotykać od czasu do czasu na seks tak jak niektórzy to robią ze znajomymi tyle że będzie ci płacił ;) Zakładasz profil na zbiorniku czy erodate i czekasz mężczyźni sami piszą do ciebie i składają oferty nic nie tracisz sama sobie wybierzesz odpowiedniego. Wielu z nich jest przystojnych ogarniętych życiowo wysportowanych którzy szukają jakieś odskoczni od swojego monotonnego życia :) Sama tak poznałam faceta gdy byłam studentką na czwartym roku :D Na zbiorniku zaczepił mnie facet przed 50 żeby chciał się spotkać, zażądałam najpierw zdjęcia twarzy i sylwetki i cóż trafiłam na takiego co mi się bardzo spodobał z wyglądu. Ogólnie mi się podobają dużo starsi faceci oczywiście jak dbają o siebie i są w miarę na ten wiek wysportowani bez zalegającego sadełka ;) Jak się z nim spotykałam to nie było mowy o sponsorowaniu bo też szukałam odskoczni , sam mi zaproponował ;) Jak się okazało przyjeżdżał raz na dwa tygodnie i miał tutaj mieszkanie trzypokojowe na własność i zaproponował mi miejsce w pokoju, później załatwił mi staż w jego kancelarii którą prowadził z znajomym i jego żoną , a następnie zaczęłam tam pracować jako jego asystentka :)

Gość Viggen
UpsideDown, masz ochotę ponownie przeżyć przygodę z przystojnym, dojrzałym facetem? Moge zaoferowac 1000 zł za każde spotkanie.

Gość gość
Zdarzyło mi się dać studentce 200zł za loda. Była bardzo ładną dziewczyną. Raz nawet dałem 600 za loda, ale ta była zawodową modelką, i do tego przypominała mi Taylor Swift. Dałem tak dużo bo miałem nadzieję że zgodzi się na seks na drugim spotkaniu, ale nie wyszło.

Gość Viggen
Ja bym tez slicznej dziewczynie dal 500-600 zl na zachete:)

Gość gość
na studiach kiedyś byłam galerianką i robiłam loda za 100 zł w damskiej toalecie w galeriach handlowych. Zaczepiałam mężczyzn, którzy sprawiali wrażenie, że mogliby chcieć. Potem znalazłam i miałam kilku sponsorów - eleganckich panów ale tu nie wystarczyło już robić loda tylko musiał być pełen seks ale tak jest lepiej - lepiej zdecyduj się robić wszystko ale wybranym facetom z klasą niż tylko loda przypadkowym facetom - taka rada. Nazbierałam na start po studiach, dobrze spożytkowałam i rozmnożyłam kasę - teraz jestem MILFEM i to ja wybieram sobie facetów.

Gość gość
:D tylko frajerzy płaca za loda :D Ja ma loda zawsze gdy chcę, bez płacenia. do tego nie trzeba kasy wystarczy dobrze nawijać makaron na uszy :D krótka lekcja - mowisz kocham i masz loda :D

Gość gość
profesjonalna nawijka to nie kwestia dwóch godzin ani nawet dni. To misja życiowa :D sens istnienia :D trzeba kochać to co sie robi i uczynić z tego z sposób na życie Poza tym po co płacić za coś co można mieć za darmo? :O :D

Gość gość
19:21 Zastanów się nad życiem. Twoj plan działa na krótką metę. Może teraz łatwo ci namówić naiwną na loda, ale co będzie za kilka lat? Co myslisz o 40sto letnim gostku zagadujacym do studentek? Koncentrujesz się na zdobywaniu wprawy w podrywie zamiast umiejętnościach zawodowych. Za dziesięć lat ja nadal bede miał loda kiedy chcę za 200zł, a ty bedziesz magazynierem w Biedronce z wspomnieniami z młodości.

Gość gość
A mi rusek dał 500 $ za wypicie z nim kawy w sheratonie ;)

Gość JBond009
Ja miałem loda za kasę. Pytałem dziewcząt dlaczego to robią, to odpowiedz była przyjemności z pożytecznym

Gość gość
na studiach byłam barmanką a potem dorabiałam właśnie w ten sposób, że niektórym najpierw robiłam loda a potem już umawiałam się na seks. Dorabianie jako barmanka ułatwiło mi to początkowo, potem musiałam zmienić miejsce pracy bo po prostu faceci podchodzili do baru i wprost pytali o seks ale przez to stworzyłam sobie grupę stałych klientów, z którymi uprawiałam seks za pieniądze przez kilka lat. Powiem, że najgorzej jest przemóc się pierwszy raz i kilka pierwszych razów, potem już to, że się sprzedawałam nie robiło na mnie wrażenia i traktowałam na zasadzie praca jak każda. Dlatego jeśli mogę doradzić - na pierwszy raz wybierz sobie nieśmiałego faceta, który będzie w miarę delikatni. Najgorsi są tacy, co złapią cię za głowę i będą wkładali c***a brutalnie trzymając cię za głowę aż zaczniesz się dławić.

Gość blitz
Szukam chetnej na lodzika, proponuje 300 zl, Warszawa

Gość gość
Mój kolega zaoferował mi 4000 za jednego loda, więc ceń się dziewczyno. Ps. nie chciałam, ale ogólnie była to propozycja na poważnie.

Gość gość
Haha jak mi się chce śmiać z tych, ktorzy mówią-kto ci da 150 zl za loda... wejdźcie sobie na pierwszy lepszy portal z kamerkami, tam płacą po 50 czy 100 zł za kilka-kilkanaście minut patrzenia na laskę na ekranie, więc 150 zł za loda to śmiesznie niska cena...

Gość luki88
Mam znajomą z okolicy, która spotyka się na loda lub seks za kasę. Na codzień normalna dziewczyna ale czasem tak dorabia. Ja też korzystałem :)

Gość gość
Za loda płaci się 50 zł, bez gumy i z połykiem można dopłacić 20 , od 80 jest sex + dopłata za anal. Wszystkie większe stawki uzależnione są bardziej od standardu lokum, prysznic ręczniki itd. Do tego pończochy szpilki przebrania. Zdarzało mi się za loda w samochodzie płacić 20 zł "normalnym " ładnym dziewczynom koło 20. Sto złoty i więcej za oglądanie kamerek płacą tacy debile którzy boją się kobiet i nawet ja mu modelką zechcę zapłacić za spotkanie to się z domu nie ruszy.

Gość gość
Lody na powietrzu zawsze przyjemniejsze. :-)

Gość gość
Zapłacę za loda w aucie. Kępno i okolice