Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wam sie nie podoba na forum, kafeteria.pl?

Polecane posty

Gość gość

Hej jak sama nazwa mowi jest to forum dla kobiet, magazyn dla kobiet a nie rozumiem dlaczego w kazdym temacie wypowiada sie zawsze jakis mezczyzna. Wypowiadaja sie mezczyzni i to wdodatku z pelna nienawiescia i jadem a zwlaszcza w dziale zycie po 30. Druga sprawa nie podobaja mi sie wyzwiska, wulgaryzm. Dlaczego ci mezczyzni wypowiadaja sie na damskim forum, czy nie ma zadnych innych forum dla mezczyzn, tylko swoje piec groszy wtracaja w damskich rozmowach, co oni tutaj robia na kafe. Moze mi to ktos wyjasnic ,czy celem facetow, jest niszczenie i obrazanie kobiet z kafe?:)

Gość gość
Jacy faceci :)? Może czasami się jakiś zaplącze w niektórych wątkach, jest też kilku stałych bywalców zakładających dziwaczne tematy, ale chyba przesadzasz autorko. Zdecydowana większość tematów jest zakładana przez kobiety dla kobiet. A co mi się nie podoba? Właśnie zachowanie niektórych kobiet - frustratek, zwłaszcza takich, którym ciężko jest zaakceptować czyjś punkt widzenia,takich co piszą że aborcja to zabójstwo albo takich co wyzywają inne kobiety od patologii.

Gość gość
Najwięcej jadu na ciąży, wychowaniu i macierzyństwie - lepiej nie wchodź.

Gość gość
Denerwuje mnie mnóstwo spamu, w niektórych działach juz nikt nie pisze, bo wszystko jest reklamą. No i nie trawię dziwnych ludzi tu na dyskusji ogólnej. Głupie wpisy zboczeńców i debili.

Gość gość
jak byłby tu jakiś poziom wśród kobiet to byłby jakiś szacunek i zrozumienie od mężczyzn a tu jest mnóstwo niedorzeczności i śmiecia a to działa jak magnez a poza tym jeśli nie ma kafe dla facetów to nie widać powodów aby tu właśnie sobie popisali a jak komuś nie pasi to niech spier tala

Gość gość
13;46 Tacy faceci co wyzywaja stare panny od zadufanych ksiezniczek. Przekonalam sie o tym niejednokrotnie ,w dziale zycie po 30. Zycza starym panna samotnosci do konca zycia, dlaczego?

Gość gość
Zapewne kazdemu z was nie podoba sie cos na kafe .Kazdemu moze sie nie podobac co innego. Nie podobaja mi sie glupie tematy ,np. chcialbym zg****ic male dziecko, maz mnie zdradza co robic? Wiec o czyms to chyba swiadczy no nie o takiej osobie co taki temat zaklada a najlepsze jest to w tym wszystkim, ze w tych najglupszych tematach jest jak najwiecej postow i odpowiedzi a w tych normalniejszych tematach autor otrzymuje jedna odpowiedz, dlaczego?

Gość gość
Jestem facetem pisząc na kafe szlifuję pisanie ale nie ma tu nic sory 2 tematy może 3 na 5 lat mojej tu obecnośc***asiły facet który nieźle opisał rząd super teksty,sam wiele wiem ale jego teksty powalały,jakaś nawiedzona co widziała złe duchy przy ludziach cenne uważam do dziś analizuję i ktoś na temat insuliny rzeczowo jakaś dziewczyna z cukrzycą i absolutnie nic poza tym nie analizuje tekstów religijnych pewnie wartościowe ale mam specyficzne zapatrywania których tu nie pokazuję i poza tym to sam chłam wielkie nic sorry.

Gość gość
mojej tu obecności pasiły tak powinno być kafe głupieje

Gość gość z innego F
Nie podoba m i się prymitywny i wulgarny hejt, na pograniczu oblakania, zacinajace się strony i ostanio "przerwy techniczne" :P

Gość gość z innego F
Zapomniałam dodać, że z reguły to kobieta hejtuje kobietę. Panowie są ok, bez nich forum byłoby nudne. ;)

Gość Odpowiedz na pytanie
Dlaczego faceci tu siedzą? Bo jak to w naturze ciągnie ich do kobiet :-)

Ja uważam,że najwięcej szumu robią te pryszczate małolaty,czytajace z wypiekami na twarzy wszystko co dotyczy sexu.Zresztą to ta smarkateria zakłada głównie takie tematy. Najwięcej ich w dni wolne od nauki a juz w wakacje to rzygać się chce czytając ich bzdety. Tak więc panowie,to nie tylko kobiety kretynki piszą na tym forum. Moim zdaniem zreszta,to jesteście tu jak najbardziej potrzebni-ale dorośli faceci a nie gówniarze z podstawówki.

Gość gość
Kafeteria ostatnio dzień w dzień się psuje zwłaszcza wieczorem, nie ma możliwości dodawania postów i przewijania stron.

Jak jest załozonych ileś tam tysięcy tematów,to żaden serwer tego nie wytrzyma.Co kilkadziesiąt sekund nowy.

Gość gość
Ze nie działa szybko w dzień i wcale wieczorami i brak nadzoru

Gość gość
No to głupkowate niech kasują odrazu

Gość gość
Tu autorka ,zastanawiam sie nad tym czy jest tutaj jakis administrator od kafe ,zeby blokowal te glupie tematy. Wydaje mi sie ze admina tutaj nie ma. Nic nie robia z tymi wyzwiskami i po/jeb/anymi tematami.

Gość gość
a może takie głupie tematy "rajcują" admina? bo jak to wytłumaczyć, że nie reaguje?

Gość gość
szpilka100 dziś Jak jest załozonych ileś tam tysięcy tematów,to żaden serwer tego nie wytrzyma.Co kilkadziesiąt sekund nowy. X X Co ty nie powiesz? Jakoś forum.o2.pl, które ma tego samego właściciela, takich problemów nie ma, a jest przynajmniej 3x większym forum.

Gość gość
A dziewczyny wyzywają prawiczkow, zakladaja tematu w ciazy nie trzymajac cnoty do slubu, robia loda, zakladaja wulgarne tematy

Gość gość
16:38 Taki prawik od dziewic mnie denerwuje. Też prawiki typu manager po 37 roku życia, Przemek, Michał i wariat od dresiarzy.

Gość gość
Różnica jest taka że kafe ma 24/7 ddos bo szmaciarze na to zasłużyli i dlatego co chwilę coś się sypie. :D Musicie zrozumieć że to forum stoi tylko i wyłącznie dla reklam i żadne z was się tutaj nie liczy. Większość użytkowników niebieskich pracuje na usługach redakcji i co chwilę wystawiają jakieś debilne tematy aby ******* kafeteri nigdy się nie kończył. Jest tutaj też wiele osób psychicznie popapranych i masa dzieciarni która nudzi się po szkole.