Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warto robić test ciążowy?

Polecane posty

Gość gość

W dniu planowanej miesiączki zaczęłam plamić. Rozkręciło się w sumie na jeden dzień. Drugiego dnia bardzo słabe krwawienie a w kolejne dwa następne tampony były w sumie czyste. Od wczoraj nic, żadnego krwawienia ani plamienia. Okres zawsze trwał ok 5 dni, dwa pierwsze obfite a tu taka amomalia.. Trwał w sumie dwa i mało obfity. O dziecko się staramy ale przy pierwszej, poronionej ciąży okres nie przyszedł w ogóle i do 9 tyg nie.mialam żadnych plamien. To teraz to chyba nie plamienie implantacyjne prawda? Przy nim chyba prawie nic nie cieknie, mogą jakieś plamki na wkladce być i to chyba wszystko. Nie wiem czy robić test.

Gość gość
Możesz zrobić, ale nie licz na dwie kreski. Chociaż kto wie - może akurat. U mnie ostatnio też był taki dziwny okres, a nawet nie współżyliśmy w dni płodne.

Gość gość
Możesz zrobić. Miałam taką samą sytuację. Zrobiłam test i był negatywny. Z tym, że właśnie po tej dziwnej miesiączce zaszłam w ciążę. Miałam znacznie szybciej owulacje i nieświadomie splodzilismy dzidziusia. ;)

Gość gość
Tylko, że ta dziwna miesiączka to sprawa aktualna :-) Po niej jeszvze nie mialam jak zajść w ciążę bo dziś jest dzień, dwa po jej zakończeniu. Nigdy takiej sytuacji nie mialam stąd zaczęłam się zastanawiać.

Gość gość
No więc dla mnie też było to dziwne, ale test był negatywny. Zanim przyszła kolejna @ zrobiłam test, bo cierpiałam na staraszny ból krzyża i lekarz ogólny mi to zasugerował. Upieralam się, że dopiero czekam na miesiaczke, ale coś mnie tknęło, a tam dwie grube kreski. :) Myślałam, że to dziwne krwawienie to byłą ciąża, ale jednak nie. Według lekarza, usg itd po prostu po tej krótkiej miesiaczce miałam tydzień wcześniej owulacje.

Gość gość
a kiedy zaczęło się to krwawienie?

Gość gość
W niedzielę.