_a_a 0 Napisano Styczeń 4, 2017 -pampersy premium care; -chusteczki Nivea Soft Cream i Pampers Sensitive; -kosmetyki Oilatum; Uzywaliscie, polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _a_a Napisano Styczeń 5, 2017 Dziękuję za odp ;) mam jeszcze kilka wątpliwości co do butelek i materacyka do lozeczka. To moje gg 61216184, napisz jeśli masz ochotę popisać ze mna ;) pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vikiloska Napisano Styczeń 30, 2017 Jeśli chodzi o kosmetyki zwracam uwagę głównie na skład, bo z cenami to różnie bywa. U nich dostaniesz bardzo dobre komsetyki i niedrogie jak Bell Secretale Puder rozświetlający Nude Illuminating https://www.amfora.pl/bell-secretale-puder-rozswietlajacy-nude-illuminating-skin-prasowany-932205/#div4 . Nie zawsze drogie oznacza lepsze. Sprawdza się to nie tylko jeśli chodzi o kosmetyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2017 Ja Akurat uważam, że Anex za którego zapłaciłam 2000 tysiące jest jednym z najlepszych zakupów jakie zrobiłam dziecku. Jest funkcjonalny i posiada wszystko to czego oczekiwałam od wózka. Warto wydać tą sumę , żeby być zadowolonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2017 Najlepszym zakupem jaki dokonałam dla dziecka był wózek. długo wybieraliśmy ale zdecydowaliśmy się na Anexa Sporta. Poza aspektem wyglądu, który jest ciekawy i nowoczesny przekonał nas do siebie prostotą obsługi i jakością wykonania. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach