Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wzrost faceta

Polecane posty

Gość gość

Facet 170 cm dobrze zbudowaby ,kobieta 173. Ona 24 lata on 33 . 3 cm roznicy czy to duża różnica wzrostu? Czy to nie będzie wyglądać głupio ?

Gość gość
Ona 25 lat miało być

Gość gość
Głupio, baba powyżej 170 to wielkie krówsko, a nie kobieta, nawet z facetem 190cm wygląda źle. Bo kto by się taką kloftą umawiał? Taka to ma pewnie wielkie giry jak chłop i dużo źre.

Gość gość
i wygniata dziure w wersalce :-D :-P

Gość gość
Jeśli facet ma pełne 170 cm to spoko, gorzej jeśli ma poniżej, to wtedy nie powinien w ogóle mieć kobiety!!

Gość gość
gość dziś - To dlatego wszystkie prawiki na tym forum są same? :D W tym Ty niedołęgo?

Gość gość
Bzdura, kobieta wysoka wygląda ładnie i elegancko, ale ty autorka już kiedyś pytałaś o ten nieszczęsny wzrost, jak kochasz to nie będzie ci przeszkadzała żadna różnica wzrostua jeśli nie to go zostaw i nie zawracaj mu głowe

Gość gość
moi rodzice mają po 170 i matka ma z tego powodu kompleksy nie nosi butów na obcasie i ciągle mówi że jest bardzo wysoka moim zdaniem 170 to średni wzrost kobiety ja jestem malutka po ojcu

Gość gość
Mezczyzna niski - mezczyzna 160-170 Mezczyzna sredniego wzrostu 171-180 Mezczyzna wysoki 181- Kobieta niska 150-159 Kobieta sredniego wzrostu 160-165 Kobieta wysoka 176-170 Kobieta olbrzym 170- Kobieta wysoka moze i ladnie wyglada, ale nie wielkostopy, nienormalnie olbrzymi gigant Taka osoba nie powinna sie pytac o wzrost faceta, bo ten choc niski to jest normalny, a ona jest przerosnietym wielkoludem Takie kobiety w realu nie wygladaja dobrze, tylko na zdjeciach i tylko jesli sa chude, bo jesli kobieta tego wzrostu ma bmi odpowiednie do wzrostu to jest wielka klofta.

Gość gość
gość dziś - Tobie już się we łbie totalnie popieprzyło :D Kobieta 170 dla takiego jak ja który ma ponad 190 jest idealna. Przynajmniej nie musiałbym się martwić że kiedyś ją rozdepczę :D

Gość gość
Mam 170 jestem kobietą i zawsze w szkole wśród swoich równieśniczek byłam niewysoka.

Gość gość
ZA DUŻA NAWET 3CM NIŻSZA BYŁA BY ZA MAŁA

Gość gość
Pytam bo chce wiedzieć jak Wy na to patrzycie . Czy to będzie Bardzo widać i Czy to nie wygląda głupio?

Gość gość
gość dziś Mam 170 jestem kobietą i zawsze w szkole wśród swoich równieśniczek byłam niewysoka. - twoje rowniesniczki juz w szkole podstawowej mialy 2m wzrostu, 2m w barach i 200kg zywej wagi jak tucznik?

Gość gość
Poznałam swego męża w pracy był moim kierownikiem i własciwie nie wiedziałam że jest ode mnie niższy gdyż gdy był w miom pokoju ja siedziałam on wydawał polecenia dopiero zorientowałam się że jest niższy gdy byłam zakochana po uszy i wcale mi to nie przeszkadzało jest świetnym troskliwym mężem i gdybyś ty była zakochana to też by to tobie nie przeszkadzało

Gość gość
Glupio, ale nie z powodu wzrostu, tylko koles jest stary

Gość gość
8 lat różnicy to aż tak dużo ?

Gość gość
A ile jest od Ciebie niższy -twój mąż i ile starszy

Gość gość
Do 16:51 moje równieśniczki były b.szczupłe i wysokie dwie były modelkami ja również jestem i byłam zawsze szczupła chociaż do modelki mi daleko.

Gość gość
Ile centymetrow jest niższy ? I ile starszy -twój mąż

Gość gość
Do 17:03 daj sobie spokuj bo zaraz dowiesz się że twój chłopak jest nie tylko za niski ale za stary 8 lat to nie jest za duża różnica wieku przynajmniej nie wymieni ciebie na nowszy model.

Gość gość
Ale jest niższy i czy ktoś może się z nas śmiać ?

Gość gość
Nikt na poziomie śmiać się nie będzie a głupi zawsze znajdzie jakiś głupi powód do nabijania, zastanów się lepiej nad tym czy zależy tobie na nim i co do niego czujesz.

Gość gość
Chyba go kocham Ale boje się zaryzykowac

Gość gość
Nie karmcie trolla... Po ostatnim poście autora widać że to temat dla beki i pośmiania się z ludzi niskich bądz za wysokich.

Gość gość
No właśnie chyba.

Gość gość
Jakby kobieta byla starsza 8 lat to byscie piali ze za duża roznica wieku, a jak facet jest to ok hopokryci?

Gość gość
Do 17:42 pewnie masz racje ale w naszym społeczeństwie taki jest zwyczaj, ale faktycznie może już czas zmienić te sterotypy.

Gość gość
Up

Gość gość
"Kobieta niska 150-159 Kobieta sredniego wzrostu 160-165 Kobieta wysoka 176-170" Jeżeli kobieta o wzroście 160 cm jest już średniego wzrostu, to ja dziękuję. U kobiet średni wzrost to rozpoczyna się od 164 cm, a nie 160 cm. 160 cm to jest niski wzrost.