Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu jakas kobieta która zna sie troche na modzie??

Polecane posty

Gość gość

Może któras mi poradzi i nie będzie się smiala ,ale mam problem z doborem dodatków do sukienki na ślub. Sukienka jest ciemny granat i jest pod szyje z długim rekawem oraz długa do kolana.Ide w niej tylko na ślub do kosciola a potem jest obiad w restauracji i tyle. Nie mam innego koloru szpilek więc pójdę w czarnych.Wszyscy mi mówią ,że nie pasuje ten kolor butów doo granatu i ,ze musza byc beżowe.Jesli jednak zdecyduje sie pojść w czarnych to jaki kolor rajstop by pasował?Płaszcz będe miala tez czarny na wierzch. Będzie zimno i będzie duży mróz więc moze doradzicie mi tez jaka grubosc rajstop będzie dobra na taką okazje jak slub w kosciele ?Podobno grubsze rajstopy na slubie nawet na wielkicH mrozach to modowe faux pas Z gory dziekuje za wszelkie rady

Gość gość
MASAKRA ile razy jeszcze napiszesz????:O:O:O Jak ci tak to spedza sen z powiek to kup inna kiecke!!!!!!

Gość gość
do granatowej sukienki jak najbardziej pasuja czarne szpilki (wszysto zalezy od ich fasonu i stylu - musza byc odpowiednio dobrane) zaloz przezroczyste rajstopy i jakis szal w jasnym kolorze, np. biel, beż, jasny róż, aby przelamac ciemne kolory poza tym mozesz zalozyc kryte, grubsze rajstopy, przeciez pozniej mozesz je zmienic, a nawet zostac w takich do konca imprezy

Gość gość
DZIEKUJE KOCHANA.JESTES CHYBA JEDYNA OSOBA KTORA MI ODPOWIEDZIALA. A GRUBSZE RAJSTOPY TO JAKIE DEN BEDA PASOWAC NA TAKI SLUB?

Gość gość
prosze bardzo :) w sezonie zimowym zakladam 40 den, mozesz zalozyc tez grubsze, takie, w ktorych bedziesz czula sie komfortowo, wazne, by nie byly za grube, poniewaz im grubsze tym bardziej optycznie beda 'powieszac' nogi

Gość gość
Autorko a ile trwa ten obiad, wiesz może?

Gość gość
niestety nie wiem ile trwa obiad. slub jest w warszawie a potem idziemy do restauracji na sam obiad:)

Gość gość
Przepraszam że tak się wcinam, ale planuje dokładnie to samo (ślub i sam obiad rodzinny) i się zastanawiam ile czasu na to przeznaczyć :D Może mi opowiesz jak wrócisz? :D

Gość gość
40 den do kosciola na slub?bez jaj...nie pasuje.cieniutkie cieliste zdecydowanie